Αλεξανδρούπολη: «Πρεμιέρα» για την 17η Διεθνή Έκθεση Alexpo 2016

11:39 24/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την συμμετοχή εκατόν είκοσι (120) εκθετών και με προϊόντα όπως Ενέργεια, τρόφιμα ,ποτά, υπηρεσίες υγείας και αισθητικής ,αγροτικά είδη ,είδη κατοικίας κ.α. ανοίγει σήμερα στις 8μμ τις πύλες της στην Αλεξανδρούπολη, η 17η Διεθνής Έκθεση Alexpo 2016.

Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή και προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και παραγόμενων προιόντων του νομού, η δημιουργία νέων συνεργασιών

καθώς και η ανάδειξη των τοπικών προιόντων της περιοχής.

Αύριο στις 10:00 στο Νομαρχείο θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Ο τουρισμός και οι προοπτικές του στον Έβρο.» Την ημερίδα διοργανώνει το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης και την Π-ΑΜΘ .

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Ιουνίου ενώ η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού,ενώ υποστηρίζεται από την Π-ΑΜΘ,τον Δήμο Αλεξανδρούπολης,τον ΟΛΑ και την Συνεταιριστική Τράπεζα.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό Παρασκευή –Σάββατο από τις 7μμ-12μμ,Κυριακή από τις 11πμ-12μμ και Δευτέρα –Τρίτη από 7μμ-12μμ.

Σύνταξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα