Αλεξανδρούπολη: Ακυρώθηκε η αεροπορική σύνδεση Αγία Πετρούπολη –Αλεξανδρούπολη

13:05 3/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ακυρώθηκε η αεροπορική σύνδεση Αγία –Πετρούπολη –Αλεξανδρούπολη η οποία θα ξεκινούσε αρχές Ιουνίου του 2016 καθώς παρουσιάστηκε αδυναμία ενοικίασης δωματίων με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η συμφωνία με την Ρώσικη εταιρεία VIM AVIA η οποία είχε δεσμευτεί να δρομολογήσει στην φετινή καλοκαιρινή σεζόν αεροπλάνα χωρητικότητας 220 επιβατών .

«Δεν προχώρησε διότι παρουσιάστηκε αδυναμία ενοικίασης δωματίων. Τα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης έχουν

πληρότητα το καλοκαίρι που αγγίζει το 100% ,αλλά πρόσθετα και λόγω ενοικίασης από την εταιρεία T.A.P περίπου εκατό δωματίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης,» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τον Δήμο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν έστω τα παιδιά που θα έρθουν για τις παιδικές κατασκηνώσεις, ο δήμος μαζί με τους δήμους της Αγ. Πετρούπολης και Σοσνόβι Μπορ έκλεισαν νέα συμφωνία με την Ellinair βάσει της οποίας η εταιρεία δεσμεύεται για φέτος το καλοκαίρι να προσφέρει συνδυασμό αεροπορικής-λεωφορειακής σύνδεσης προκειμένου τα παιδιά των Ρώσων να έλθουν φέτος στις κατασκηνώσεις της Αλεξανδρούπολης απευθείας χωρίς ενδιάμεσο σταθμό την Μόσχα, αλλά και όσοι Ρώσοι μεμονωμένα έλθουν.

Για τον σκοπό αυτό, θα υπάρχει απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης με την Αγ. Πετρούπολη. Η μεταφορά από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη και αντίστροφα σύμφωνα με την εταιρεία θα γίνεται δωρεάν με λεωφορείο στις οργανωμένες ομάδες και το εισιτήριο από και προς Αγ.

Keywords
Τυχαία Θέματα