Αλ. Αλαβάνος: «Θα φέρει και 4ο μνημόνιο ο πρωθυπουργός»

20:33 8/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Λάρισα βρέθηκαν απόψε ο Αλέκος Αλαβάνος επικεφαλής του σχεδίου Β’ μαζί με τον Γιάννη Τόλιο της Λαϊκής Ενότητας και τον Δημήτρη Καλτσώνη του «Συλλόγου Κορδάτος» σε μια εκδήλωση με θέμα «Η ανάγκη για δημιουργία ενός λαϊκού μετώπου» για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, το εθνικό νόμισμα και τη στάση πληρωμών.
Ο κ. Αλαβάνος επεσήμανε πως η εκδήλωση «Οργανώνεται από μια συσπείρωση διαφόρων δυνάμεων και είναι ενωτική πρωτοβουλία. Πιστεύω ότι η συσπείρωση όλων των δυνάμεων, που λένε

όχι στους δανειστές, παύση πληρωμών, ριζικά μέτρα για την ανοικοδόμηση της οικονομίας, θα γίνει από τα κεντρικά ζητήματα του πολιτικού σκηνικού και των επερχόμενων εκλογών».


Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα ο κ. Αλαβάνος εκτίμησε πως «ο κ. Τσίπρας θα έχει δύο μνημόνια στη θητεία του, αφού το τρίτο μνημόνιο ήδη εφαρμόζεται και δυναστεύεται ο ελληνικός λαός, ενώ η συζήτηση για δήθεν αναδιοργάνωση του δανείου στην ουσία της έχει την επιβολή και άλλων μέτρων είτε εργασιακών είτε ασφαλιστικών, είτε φορολογικών όπως ζητάει το ΔΝΤ».
«Το υπ’ αριθμόν ένα πολιτικό καθήκον είναι να απαλλαγεί η Ελλάδα το συντομότερο δυνατό από μια ακραία, επικίνδυνη κυβέρνηση», κατέληξε ο κ΄Αλαβάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα