Αγρίνιο: Σε διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη

09:38 16/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη συνεδρίαση διαβούλευσης με τους φορείς για τις παρεμβάσεις στον αστικό ιστό ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου διαβεβαίωσε ότι οι συναντήσεις που προηγήθηκαν θα συνεχιστούν, με στόχο τη βελτίωση των αρχικών προτάσεων.

«Δεν θέλουμε το κέντρο ένα απέραντο καφενείο», είπε χαρακτηριστικά, «θέλουμε ένα Αγρίνιο πιο φιλικό στους δημότες, με περισσότερους ελεύθερους χώρους και πεζοδρόμους , λιγότερα αυτοκίνητα στο κέντρο, μείωση της ρύπανσης και της ηχορύπανσης… με την ανάδειξη του πρασίνου και του υδάτινου στοιχείου .Θέλουμε τον κόσμο να περπατάει, τα αυτοκίνητα έξω

από το κέντρο .. ανοιχτούς χώρους στην πόλη, να ανοίξουμε το Αγρίνιο, να ανασάνει..»

Οι πεζοδρομήσεις που προβλέπει η μελέτη αφορούσαν τις περισσότερες ενστάσεις από φορείς όπως του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Παναγιώτη Μπεσίνη ο οποίος ζήτησε την απόσυρση της μελέτης .

Η σύσκεψη έγινε παρουσία εκπροσώπων φορέων της πόλης, μεταξύ των οποίων το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, τα ΤΑΞΙ, το ΚΤΕΛ , το ΤΕΕ , τους επαγγελματοβιοτέχνες και εκπρόσωπους των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύνταξη: Νίκη Παπαδούλα

Keywords
Τυχαία Θέματα