Αγώνες Τοξοβολίας στο Λιτόχωρο

11:22 10/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας με συνδιοργανωτές το Δήμο Δίου Ολύμπου και τους συλλόγους ΓΑΣ «Αρχέλαος» Κατερίνης και Σκοπευτικό Όμιλο Αποφοίτων ΑΠΘ διοργανώνει το 3ο σκέλος του Κυπέλλου Ελλάδος Τοξοβολίας 2017 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας» του Λιτοχώρου.

Οι αθλητές και αθλήτριες θα διαγωνισθούν στο αγώνισμα του Ολυμπιακού

Τόξου στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών/ Εφήβων – Νεανίδων.

Ο αγώνας είναι δηλωμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα τηςWorld Archery (WA) και αποτελεί πρόκριση για το 2ο σκέλος του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Νέων (EYC) που θα γίνει στοPorec (Κροατία) και για το 2ο σκέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου π[ου θα γίνει στην Antalya (Τουρκία).

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και αναπληρωτής δήμαρχος του Δήμου Δίου – Ολύμπου Νικόλαος Λάππας με δήλωση του αναφέρει ότι « με χαρά υποδέχεται την διοργάνωση του 3ου σκέλους Κυπέλλου Ελλάδος Τοξοβολίας 2017 που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο “Πύρρος Δήμας” στο Λιτόχωρο.

Μόνιμη προσπάθεια και σταθερό ενδιαφέρον μας είναι η φιλοξενία στην περιοχή μας, κάτω από την σκιά του Ολύμπου, αθλητικών διοργανώσεων Πανελλαδικής και Διεθνούς εμβέλειας που προωθούν το αθλητικό πνεύμα και ταυτόχρονα προβάλλουν τον τόπο μας.

Στο πλαίσιο αυτό δεχθήκαμε την συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας ενός ιδιαίτερα σημαντικού αθλητικού γεγονότος, του 3ου σκέλους Κυπέλλου Ελλάδος Τοξοβολίας 2017 στην έδρα του Δήμου μας, το Λιτόχωρο και ευελπιστούμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας για διεξαγωγή και ακόμη μεγαλύτερων διοργανώσεων.
Καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και σε όλους τους αθλητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα