Αγώνας δρόμου Κομοτηνή- Φατήριακα

22:13 2/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Αγώνας δρόμου 15 χιλιομέτρων με την ονομασία “το μονοπάτι της Παναγιάς¨πρόκειται να λάβει χώρα την Κυριακή 6 Μαΐου με πρωτοβουλία του γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής ιεραποστολής της ιερας Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής και του Μητροπολίτη κκ Παντελεήμονα.

Η ώρα εκκίνησής έχει προγραμματιστεί στις 11:30 από τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ο τερματισμός θα είναι η ιερά μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.

Για το συγκεκριμένο

αυτό δρομικό για το οποίο εμπνεύστηκαν τα μέλη του γραφείου της εσωτερικής ιεραποστολής της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής και ο Μητροπολίτης μίλησαν στην ΕΡΤ Κομοτηνής η κ Καίτη Αραμπατζόγλου και ο κ.Μανώλης Γαλανάκης οι οποίοι τόνισαν ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για ιερό σκοπό, για την ενίσχυση του ιερού ναού της Αγίας Βαρβάρας στη μακρινή Μαδαγασκάρη

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στον αγώνα δρόμου κοστίζει 10 ευρώ για τους μεγάλους ,5 ευρώ για τους μικρούς και είναι δωρεάν για τους φοιτητές ενω στα Φατήριακα θα υπάρχει και λεωφορείο για να επιστρέψουν οι δρομείς στην πόλη. Θα δοθούν μετάλλια στους αθλητές ενώ σε όλη την διαδρομή θα υπάρχει ενα φορτηγάκι που θα συνοδεύει τους δρομείς σε περίπτωση που χρειαστούν κάτι.

Στη φωτό: η κ Καίτη Αραμπατζόγλου και ο κ Μανώλης Γαλανάκης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα