Αυξάνουν την πίεση οι αγρότες

11:20 6/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε περισσότερες ώρες αποκλεισμού των δρόμων και κινητοποιήσεις έξω από εφορίες, τράπεζες, υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ, του ΟΓΑ κλπ προσανατολίζονται οι αγρότες προκειμένου να αυξήσουν την πίεση προς την κυβέρνηση.

Τελικές αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων θα λάβουν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας στην πανελλαδική σύσκεψη που θα γίνει αύριο στις 12.00 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο

της Νίκαιας, με τη συμμετοχή μπλόκων από την Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Βοιωτία, την Κρήτη κλπ.
Σήμερα στις 18.00 το απόγευμα συνεδριάζει η συντονιστική στο μπλόκο της Νίκαιας.
Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθήνας-Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα. Στο ρεύμα προς Αθήνα βρίσκεται το μπλόκο της Νίκαιας και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη το μπλόκο του Πλατυκάμπου, από το οποίο αγρότες μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για το συλλαλλητήριο.
Από τις 18.00 ως τις 21.00 θα κλείσουν και σήμερα το δρόμο Λάρισσας-Κοζάνης οι αγρότες στο Αργυροπούλι. Νωρίτερα, 16.00-18.00 θα κλείσουν το δρόμο Τυρνάβου-Ελασσόνας οι αγρότες στο Δαμάσι.
Στις 15.00 και μέχρι το βράδυ, θα κλείσουν την εθνική οδό Λάρισας-Τρικάλων οι αγρότες που βρίσκονται συγεγκεντρωμένοι με τρακτέρ στη Ραχούλα Λάρισας.
Την παλιά εθνική οδό Λάρισας-Αθήνας θα κλείσουν για δύο ώρες το απόγευμα οι αγρότες στα Φάρσαλα.
Αύριο κινητοποιούνται οι κτηνοτρόφοι πανελλαδικά. Στις 11.00 το πρωί θα συγκεντρωθούν και θα διαμαρτυρηθούν έξω απο τις κατα τόπους Περιφέρειες. Στη Λάρισα η διμαρτυρία θα γίνει στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, έξω απο την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα