«Αυτοψία» Δημάρχου στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών

12:44 8/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Επίσκεψη στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ.Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος είδε από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται εκεί τόσο από τον εργολάβο για την τοποθέτηση του ταρτάν στον στίβο, όσο όμως και της ΔΕΗ που κάνει αύξηση της ισχύος για να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του γηπέδου στο θέμα του ηλεκτροφωτισμού.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο Δήμαρχος, συνεννοήθηκε με τον υπεύθυνο του σταδίου, κ. Νίκο Γκούσκο, και με τον ανάδοχο για κάποιες

παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ συναντήθηκε και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη, στη Λευκάδα (στο πλαίσιο της εκδήλωσης που αφορούσε την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ως επίτιμου δημότη του νησιού) και συμφωνήθηκε το επόμενο διάστημα να ανέβει στην Αθήνα, ώστε να γίνει συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Αθλητισμού για τα άλλα δύο μεγάλα έργα της Ζακύνθου, που είναι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ και το κολυμβητήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα