Αφιέρωμα στην Τερψιχόρη Παπαστεφάνου από τις ΧορωδιοΓραφίες

22:42 27/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Παρασκευή, 28 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, στις ΧορωδιοΓραφίες, τη ραδιοφωνική παραγωγή της ΕΡΤ Βόλου για το Τρίτο Πρόγραμμα που επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, οι ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα αφιέρωμα στην πρωτοπόρο μαέστρο Τερψιχόρη Παπαστεφάνου και τη Χορωδία Τρικάλων. Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη.

Η μαέστρος αφηγείται τη ζωή και το έργο της και η Γεωργία Κουτσιμάνη, από τα αρχικά μέλη της Χορωδίας, θυμάται την εμπειρία

της από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της. Θα μεταδοθούν ακόμη χορωδιακά έργα Mozart, το περίφημο φινλανδικό παραδοσιακό Levan polka με παραλλαγές, και η Μπαλάντα των Αισθήσεων και των Παραισθήσεων του Μάνου Χατζιδάκι από τον Δημήτρη Λιάτσο.

Παραγωγή Επιμέλεια Παρουσίαση: Γιώργος Διαμαντόπουλος

Ηχογράφηση: Μάνος Σωτηρόπουλος.

Η εκπομπή μεταδίδεται την πρώτη και τρίτη Παρασκευή κάθε μήνα, από το Τρίτο Πρόγραμμα της Ε.ΡΑ, στους 90.9 και 95,6 για την Αττική ,στους 96,8 για την κεντρική Ελλάδα και στις κατά τόπους συχνότητες της χώρας στα FM, αλλά και διαδικτυακά:

Για επικοινωνία με την εκπομπή, μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή μέσω της σελίδας στο facebook Χορωδιογραφίες (με ελληνικούς χαρακτήρες).

Keywords
Τυχαία Θέματα