We Grow στην Κομοτηνή

17:49 2/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα ξεχωριστό Φεστιβάλ για μικρούς αλλά και για μεγάλους έρχεται στην Κομοτηνή, το “We Grow”. Σύμφωνα με την ανάρτηση των διοργανωτών στη σελίδα του WeGrow αρχή γίνεται την Παρασκευή 07/09 στις πέντε το απόγευμα. Για ένα διήμερο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Μοσυνούπολη όπου ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις θα περιμένουν όλους με ελεύθερη είσοδο. Το υπαίθριο φεστιβάλ για παιδιά διοργανώνεται από εμπνευσμένους με μεράκι και φαντασία

γονείς με την στήριξη της ΔΚΕΠΠΑΚ στον υπαίθριο χώρο, πίσω από το Μουσικό Γυμνάσιο –Λύκειο Κομοτηνής.

Τσίρκο και κινητό πλανητάριο
Σύμφωνα με τους διοργανωτές ένα Τσίρκο και η LaPetiteMarguerite περιμένουν το κοινό. Στις 18:30 στο Αμφιθέατρο ο κουκλοθίασος ΝΙΣΤΑ παρουσιάζει το έργο «Οι γείτονες». Η παράσταση είναι για παιδιά όλων των ηλικιών. Και στις 20:00 στον Συναυλιακό χώρο θα υποδεχτούν όλοι τους «The Burger Project» και τη νέα τους διαδραστικήσυναυλιο-παιχνιδο-παράσταση «Μουσική και Φίλοι». Το πρόγραμμα συνεχίζεται τη δεύτερη ημέρα, το Σάββατο 08/09 από τις 10:00 έως τις 17:00 στον χώρο του ΤΟΜΥ ένα “Κινητό Πλανητάριο” με Προβολές ανά μία ώρα, περιμένει τους επισκέπτες. Την ίδια ώρα, στο Φρούριο η Μυρμηγκοφωλιά ανοίγει τις πόρτες της ένα “Βιωματικό πρόγραμμα περιβαλλοντικής αγωγής” με τμήματα ανά μιάμιση ώρα, όπου ο περιβαλλοντολόγος Παναγιώτης Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει ένα βιωματικό πρόγραμμα περιβαλλοντικής αγωγής. Στην πλατεία στο Χοροτάξιο Χορός και μαθηματικά περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Στις 10:00 στο Δασάκι Χώματα και χρώματα με χώμα, άμμο, νερό και χρώματα, παίζουν και γιορτάζουν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αθλητικές εκδηλώσεις, όπως γνωριμία με το τένις από τον Πανθρακικό ‘Όμιλο Αντισφαίρισης Κομοτηνής. Αλλά και γνωριμία με το μπαλέτο. Επίσης, δεν θα λείπουν δράσεις που έχουν σχέση με τα βότανα και την ζαχαροπλαστική.

Συνάντηση εθελοντών αύριο
Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 5:30 μμ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εθελοντών στο χώρο της παιδικής χαράς με σκοπό εργασίες καθαριότητας και συντήρησης του χώρου. Η συμμετοχή όλων κρίνεται πολύτιμη. «Θα χρειαστούν σκούπες, φαράσια και φτυάρια. Ενδεχομένως μικρά κλαδευτήρια για την περιποίηση των θάμνων. Σακούλες και γάντια θα προσφέρει η ΔΚΕΠΠΑΚ.» δηλώνουν οι διοργανωτές.

φώτο: 1)Αφίσα της διοργάνωσης/2)αρχείο ΕΡΤ κείμενο:Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα