Tιμούν τη Μικρασιατική Μνήμη με ποδοσφαιρικό αγώνα

14:25 1/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ετήσια βάση διεξάγεται το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Χρυσοστόμεια», με πηγή έμπνευσης τη μικρασιατική παράδοση.

από τη διοργάνωση του 2015

Στα πλαίσια αυτά, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, που ιδρύθηκε από μικρασιάτες πρόσφυγες, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «πιστός στις αξίες του και την μικρασιατική του παράδοση, διοργανώνει, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου και της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ποδοσφαιρικό τουρνουά με την επωνυμία «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2017».

Το εν λόγω τουρνουά

το οποίο διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, είναι αφιερωμένου στη μνήμη του εθνομάρτυρα και ιερομάρτυρα Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας με παρουσία τεσσάρων ομάδων, που έλκουν την καταγωγή τους ή εδρεύουν σε δήμους με έντονο το μικρασιατικό στοιχείο».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Οι φετινές συμμετέχουσες ομάδες θα είναι η ΠΑΕ Ατρόμητος, η ΠΑΕ Πανιώνιος, ο Μικρασιατικός Καισαριανής και η Τριγλία Ραφήνας.

Τα παιχνίδια θα είναι διάρκειας μίας ώρας (30 λεπτά ανά ημίχρονο) και την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας, με τους νικητές των δύο παιχνιδιών της προηγούμενης ημέρας.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στα γραφεία του συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθεί από την δημοτική αρχή η κλήρωση των ζευγαριών, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα