O Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει «ήπια συμπτώματα» της νόσου Covid-19

18:52 2/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ήπια συμπτώματα» της νόσου Covid-19 εμφανίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε σήμερα αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press και την εφημερίδα New York Times. Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσαν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή ότι έχουν και οι δύο προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ήπια

συμπτώματα αναφέρει πώς έχει και έχει η Μελάνια Τραμπ κάνοντας σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Thank you for the love you are sending our way. I have mild symptoms but overall feeling good. I am looking forward to a speedy recovery.

— Melania Trump (@FLOTUS) October 2, 2020

Στο μεταξύ έγινε γνωστό από τη βοηθό του Λευκού Οίκου, Καρολίνα Χάρλεϊ, ότι αρνητικά βγήκαν τα τεστ της κόρης του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκας Τραμπ, και του συζύγου της Τζάρεντ Κούσνερ.

.@IvankaTrump and Jared Kushner were tested again today for COVID-19 and both are negative.

— Carolina Hurley (@CLH45) October 2, 2020

Αρνητικές ήταν και οι εξετάσεις του γιου των Ντόναλντ και Μελάνιας Τραμπ, Μπάρον, ηλικίας 14 ετών, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Να σημειωθεί ότι ο Λευκός Οίκος προχωρά στην ιχνηλάτηση των επαφών του Αμερικανού προέδρου. «Η ιχνηλάτηση των επαφών βρίσκεται σε εξέλιξη και θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζαντ Ντίρι, εκπρόσωπος τύπου της αμερικανικής προεδρίας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα