Eιδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 1- 11- 2016

11:36 1/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σήμερα η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στους 39.359 δικαιούχους

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» για το μήνα Οκτώβριο 2016.

Το ποσό που θα πιστωθεί ανέρχεται σε 9.970.971,09 ευρώ και αφορά 39.359 δικαιούχους του προγράμματος, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Εφαρμογή Συμπληρωματικού Προγράμματος αναδιάρθρωσης και μετατροπής

των αμπελουργικών εκτάσεων περιόδου 2016/2017

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ενημερώνει τους αμπελοπαραγωγούς ότι την αμπελοοινική περίοδο 2016-2017 θα υλοποιηθεί Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Οινοποιήσιμων Ποικιλιών Αμπέλου [(άρθρο 46 Καν. (ΕΕ) 1308/2013], σύμφωνα με την Αριθμ. 4986/113249/12-10-2016(AΔΑΩ9ΣΩ4653ΠΓ-586) απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΦΕΚ 3446/Β/25-10-2016).
Για την ένταξή στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί ή ο νόμιμος εκπρόσωπός τους, υποβάλλουν Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων στις οποίες υπάγονται από 15 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων που ανήκουν

Η ΔΕΗ δίνει παράταση για τη ρύθμιση χρεών μέχρι το τέλος του χρόνου

Η ΔΕΗ δίνει την ευκαιρία στους οφειλέτες της να ρυθμίσουν τα χρέη τους έως το τέλος του χρόνου.Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου παρατείνεται το πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών της ΔΕΗ. Η προθεσμία κανονικά έληγε στις 31 Οκτώβριου, όμως λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της υψηλής προσέλευσης των καταναλωτών, αποφασίστηκε η παράταση του προγράμματος.
Η ΔΕΗ γνωστοποίησε ότι μέχρι σήμερα έχουν διακανονίσει τις οφειλές τους περισσότεροι από 510.000 πελάτες της, με συνολικό ύψος οφειλής πλέον του 1,335 δισ. ευρώ.
«Το Δ.Σ. της Επιχείρησης, στη συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τη συνεχιζόμενη προσέλευση των πελατών της για διακανονισμό των οφειλών τους με αμείωτο ρυθμό, και ανταποκρινόμενο στα σχετικά πολλαπλά αιτήματα φορέων, αποφάσισε, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία και στους υπόλοιπους πελάτες, να παρατείνει την ισχύ του συνολικού προγράμματος διακανονισμού των οφειλών με 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, ορίζοντας ελάχιστη μηνιαία δόση τα 10 ευρώ, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2016», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στην ανακοίνωση της για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Νοεμβρίου με παρουσία του Γιάννη Λαγού τονίζει ότι η παρουσία της νεοναζιστικής- εγκληματικής ομάδα μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει στην Ξάνθη
Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται:
Η φασιστική συμμορία, που στρέφεται εναντίον των αδύναμων , επιχειρεί να σπείρει το μίσος και τη μισαλλοδοξία στην κοινωνία.
Η απομόνωση κάθε νεοφασιστικής εκδοχής είναι χρέος όλων μας.Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής με όποιο πρόσωπο ή προσωπείο και αν εμφανίζονται, είτε σαν παράταξη, είτε σαν οργάνωση, είτε ακόμα και σαν πολιτικό κόμμα που βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές, υπερασπίζονται τη χιτλερική “λογική” της εξόντωσης των διαφορετικών, της “λογικής” που οδήγησε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Οι πολίτες που διαπνέονται από αίσθημα κοινωνικής-πολιτικής και ιστορικής ευθύνης δεν μπορούν να αφήσουν τους σύγχρονους απογόνους των Ναζί να εκμεταλλευθούν τις δημοκρατικές κατακτήσεις προκειμένου -τελικά- να τις διαλύσουν. “Γραφεία” γι’ αυτούς σημαίνει ορμητήριο συμμοριών για την τρομοκράτηση οικονομικών ή πολιτικών μεταναστών, αλλά και κατοίκων της περιοχής.
Δεν θα τους το επιτρέψουμε!
Το Σάββατο, 5 Νοέμβρη, στις 17:00 συμμετέχουμε στο Αντιφασιστικό συλλαλητήριο, στην Κ. Πλατεία.

Παράταση για τις αιτήσεις μετεγγραφών φοιτητών

Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφής για τους φοιτητές, που έληγε στις 31 Οκτώβριου έως και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου. Η παράταση δόθηκε λόγω μεγάλης προσέλευσης στο Κεντρικό Πρωτόκολλο, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι

Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 7ου Γυμνασίου Ξάνθης για την κατάργησης τμημάτων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Γυμνασίου Ξάνθης για την κατάργησης τμημάτων δύο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς στην ανακοίνωση της μεταξύ άλλων αναφέρει:
Με αφορμή την απόφαση κατάργησης τμημάτων δύο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, για τα σχολεία, όπως και το δικό μας, όπου φοιτά ένας μεγάλος αριθμός παιδιών με αναπηρία και ειδικές γνωστικές ανάγκες, ο ρόλος του εκπαιδευτικού γίνεται πιο σύνθετος και πιο απαιτητικός.
Ο νόμος ορίζει τη δυνατότητα στα σχολεία, μείωσης του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα. Σύμφωνα με το νόμο αυτό κι αφού λάβαμε την έγκριση της Συμβούλου παιδαγωγικής ευθύνης στις 12/9/2016, δημιουργήσαμε το 5ο τμήμα στη Β’ τάξη. Η τελευταία διευκρινιστική απόφαση του νόμου αυτού όμως, μας υποχρεώνει να καταργήσουμε το τμήμα αυτό και να ανακατανείμουμε τους μαθητές, δυο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Έτσι, τη στιγμή που έχουμε καταφέρει την ένταξη των μαθητών μας με αναπηρία και ειδικές μαθησιακές ανάγκες σε συγκεκριμένα τμήματα και ενώ έχει εδραιωθεί μια σχέση και ομαλή πορεία των παιδιών αυτών με τους διδάσκοντες, αλλά και με τους συμμαθητές τους, καλούνται να αλλάξουν περιβάλλον αρχίζοντας εκ νέου την δύσκολη γι αυτά προσπάθεια προσαρμογής τους.
Αλλά και οι υπόλοιποι μαθητές αποσυντονίζονται, χάνοντας το ρυθμό τους αλλά και τις σχέσεις που είχαν οικοδομήσει.
Το έργο μας δεν είναι εύκολο και δεν γίνεται να αντιμετωπιζόμαστε εμείς και οι μαθητές ως αριθμοί και δείκτες.
Ζητάμε:
1. Την ακύρωση της τελευταίας απόφασης κατάργησης του τμήματος στη Β’ τάξη του σχολείου μας, ώστε να συνεχίσει η ομαλή λειτουργία του.
2. Την αποσαφήνιση του υπάρχοντος νόμου που αφορά στους μαθητές με αναπηρία και ειδικές μαθησιακές ανάγκες, ώστε να μην επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες.
3. Τον καθορισμό νομικού πλαισίου για την Ειδική Αγωγή στη Β’θμια εκπαίδευση.
Η εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία και ειδικές ανάγκες αποτελεί την πιο ευαίσθητη παράμετρο του εκπαιδευτικού μας συστήματος και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

ΔΕΥΑΞ: Διακοπή νερού την Τρίτη στην περιοχή του φόρου

Από τη ΔΕΥΑΞ Ξάνθης ανακοινώθηκε ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του δικτύου υδροδότησης θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης σήμερα από 08:30π.μ. έως 12:00π.μ. στις οδούς :
•28ης Οκτωβρίου από Αθ. Διάκου έως Ζαλόγγου
•Αθ. Διάκου από Δράμας έως Παπανικολή και στην πάροδο Αθ. Διάκου.

1η Νοσηλευτική Διημερίδα Μακεδονίας – Θράκης

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης σε συνεργασία με το 2ο Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας και Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης-Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, διοργανώνει την 1η Επιστημονική Νοσηλευτική Διημερίδα Μακεδονίας – Θράκης με θέμα:
«Η Νοσηλευτική στα χρόνια της κρίσης, θεμελιώνοντας προκλήσεις για το μέλλον »στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2016 στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Ελισσώ – Ξενία με παράλληλη αίθουσα στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης- Αρχοντικό «Grand Maison» (οικία γέννησης Μ. Χατζιδάκι).
Η Διημερίδα αποτελεί μια επιστημονικού περιεχομένου εκδήλωση, με συγκεκριμένες επιστημονικές θεματικές ενότητες όπως: παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, επείγουσα και εντατική νοσηλευτική, δημόσια υγεία, επαγγελματικά θέματα, καθώς επίσης διοίκηση, οικονομικά και πληροφορική της υγείας. Κινητήρια δύναμη της Διημερίδας θα αποτελέσει η διάθεση ανταλλαγής ιδεών και νοσηλευτικών εμπειριών.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Έκθεση και η Απονομή των βραβείων της 7ης Biennale 2016-2017 στην Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Έκθεση που διοργάνωσε η Ακαδημία Παιδικής Τέχνης στο Μουσείο Οικουμένη στη Συδινή Ξάνθης το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 5μμ και η Απονομή των βραβείων της 7ης Biennale 2016-2017 `ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ` στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης την Κυριακή 30 Οκτωβρίου από της με συμμέτοχη πολλών παιδιών από διαφορές περιοχές της Ελλάδας .
Η πρόεδρος της Ακαδημία Παιδικής Τέχνης Λίτα Μαυρογένη μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής τόνισε ότι τα παιδιά όλου του κόσμου, μέσα από το ρυθμό της μουσικής, τα χρώματα που αντιπροσωπεύουν τις χώρες τους και την ιδιαίτερή τους παράδοση, μίλησαν στην γλώσσα της μουσικής, της αγάπης και της ειρήνης, δημιούργησαν έργα μοναδικής ομορφιάς και τα έστειλαν στην πόλη της Ξάνθης. Έτσι εκατοντάδες γονείς και παιδιά από όλη σχεδόν την Ελλάδα βρεθήκαν το διήμερο στην Ξάνθη. Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ιδιαίτερα όμως θα σταθώ στην συμμετοχή των παιδιών της Ξάνθης τα οποία δούλεψαν πάρα πολύ για έχουν μια πολύ καλή παρουσία και να σταθούν ισάξια σε αυτό το μεγάλο ανταγωνισμό συμμετοχής.
Στον θεσμοθετημένο αυτό διαγωνισμό δουλέψαμε όλα τα μέλη του Δ.Σ. ως εραστές του ονείρου, κρατώντας αναμμένη τη φλόγα της αγάπη και της ειρήνης μεταξύ τον λαών του κόσμου.
Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αντλούμε μεγάλη δύναμη από την προσπάθεια και την αγάπη των παιδιών αυτών. 157 χώρες από όλο τον πλανήτη έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και μας επιφορτίζουν με την υποχρέωση να συνεχίσουμε.
Η πρόεδρος της Ακαδημία Παιδικής Τέχνης Λίτα Μαυρογένη μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής επισήμανε παρά της προσπάθειες που κάνουμε τα 14 τελευταία χρόνια, χιλιάδες έργα από όλο τον κόσμο είναι αποθηκευμένα στο Μουσείο της Συδινής και ελπίζουμε κάποια στιγμή να αποκτήσουμε δική μας στέγη, για να μπορούν οι επισκέπτες να θαυμάζουν αυτόν το μοναδικό πλούτο της Παγκόσμιας Παιδικής Τέχνης.Τα έργα που είναι αποθηκευμένα κινδυνεύουν από την υγρασία και την μούχλα και ενώ υπήρχε η υπόσχεση από την πλευρά του Δήμου Ξάνθης ότι θα τους παραχωρηθεί το ανακαινισμένο κτήριο του Μουζαφερ Μπέη στην Ξάνθη η διαδικασία πάγωσε .
Κλείνοντας η κ. Μαυρογένη τόνισε ότι αν δεν γίνει κάτι σύντομα και δεν υπάρχει ευαισθητοποίηση από την πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης πολύ σύντομα η συλλογή του Μουσείου Οικουμένης θα φύγει από την Ξάνθη και θα πάει στην Εθνική Πινακοθήκη

‘Μικρά Ασία . Το παλίμψηστο της μνήμης’: το νέο βιβλίο του Α.Μασσαβέτα παρουσιάζεται στην Κομοτηνή

Το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο, ο σύλλογος Καππαδόκες Μικρασιάτες Ροδόπης και οι Εκδόσεις Πατάκη, διοργανώνουν σήμερα στις 20:00 σε μία συνάντηση με τον συγγραφέα, Αλέξανδρο Μασσαβέτα, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του, «Μικρά Ασία – Το παλίμψηστο της Μνήμης» στην Λέσχη Κομοτηναίων.
Το συγγραφέα θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Μελαχροινή Μαρτίδου, για το βιβλίο θα μιλήσει ο Μ.Γ. Βαρβούνης, καθηγητής Λαογραφίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και πρόεδρος του τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας.
Η παρουσίαση θα γίνει κάτω από μικρασιατικούς σκοπούς!

Γλωσσικές πολιτικές στις χώρες της Μεσογείου

Το Ερευνητικό Κέντρο ΜΟΗΑ και οι εκδόσεις Επίκεντρο διοργανώνουν σήμερα στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ιμαρέτ στην Καβάλα την παρουσίαση του βιβλίου «Γλωσσικές πολιτικές στις χώρες της Μεσογείου» της καθηγήτριας Ελένης Καραντζόλα
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Ζωή Γαβριηλίδου(καθ. Ελληνικής Φιλολογίας ΔΠΘ), Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης(καθ. Βαλκανικών, Σλάβικων και Ανατολικών Σπουδών Πανεπιστήμιου Μακεδονίας), Παρασκευή Κεφαλά(καθ. Μεσογειακών Σπουδών Πανεπιστήμιου Αιγίου και η συγγραφέας και καθηγήτρια Ελένη Καραντζόλα.
Την συζήτηση θα συντονίσει η Θωμαΐς Καρτσιώτου.

Πρόσκληση καταγραφή της τοπικής ιστορίας μέσω προφορικών μαρτυριών

Η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης και το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης προσκαλούν όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην καταγραφή της τοπικής ιστορίας μέσω προφορικών μαρτυριών να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ 2551036663 ή στο jkoukmas@emthrace.org.Υπεύθυνος ομάδας είναι ο Γιάννης Κουκμάς.
Η ομάδα υποστηρίζεται από ακαδημαϊκούς και ερευνητές. Τα νέα μέλη θα επιμορφωθούν πάνω σε ζητήματα που αφορούν στην τεχνική της συνέντευξης, τη σχέση ερευνητή/πληροφορητή, τον τεχνικό εξοπλισμό, τα μετά τη συνέντευξη (δηλ. δημιουργία μεταδεδομένων) και τα δεοντολογικά.Άνθρωποι και ιστορίες στο πέρασμα του χρόνου. Μαρτυρίες μικρές και μεγάλες που καταγράφουμε, που διασώζουμε.

Ο κινηματογράφος των δημιουργών στη ΦΕΧ

Η ΦΕΧ Ξάνθης στα πλαίσια των εκδηλώσεων ο κινηματογράφος των δημιουργών τις Τρίτες του Νοέμβριου στο Λαογραφικό – Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης στις [21.00] παρουσιάζει ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Σίντνεϊ Λουμέτ που το 1957 σε ηλικία 33 ετών έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο γυρίζοντας τη θρυλική ταινία «Οι Δώδεκα Ένορκοι». Οι ταινίες του έχουν προταθεί συνολικά για 50 βραβεία Όσκαρ σε διάφορες κατηγορίες και συνήθως διερευνούσαν ευφυή, πολύπλοκα θέματα κοινωνικού προβληματισμού.

Βιβλιοπαρουσίαση: ‘Τραμπάλα’ του Χρήστου Αρμάντο Γκέζου στο Βιβλιοπωλείο ‘Δύο’ της Ξάνθης

Το Βιβλιοπωλείο ΔΥΟ και οι εκδόσεις Μελάνι θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο του συγγραφέα Χρήστου Αρμάντο Γκέζου «ΤΡΑΜΠΑΛΑ» την Παρακευή 4 Νοεμβρίου και ώρα 8μ.μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας και ο δημοσιογράφος Σαμή Καραμπουγιούκογλου.

Ο Τριαντάφυλλος Βαΐτσης από την Ξάνθη θα παρουσιάσει τα έργα του στην Αθήνα

Ο καλλιτέχνης στην τέχνη της σκιάς Τριαντάφυλλος Βαΐτσης που διατηρεί «Το Σπίτι της Σκιάς» (The house of shadow)στην Ξάνθη εντυπωσιάζει με τα έργα του .
Έργα του Τριαντάφυλλου Βαΐτση έχουν φιλοξενηθεί μαζί με έργα άλλων καλλιτεχνών στην Times Square στη Νέα Υόρκη το 2014, ενώ το 2017 θα πραγματοποιήσει έκθεση στο Λονδίνο. Τηλεοπτικό κανάλι από το Τόκιο έχει επίσης ενδιαφερθεί για προβολή της έκθεσής του.
Το έργο του με την ονομασία «Ψυχή» (Soul) έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Μουσείου Ρίπλεϊ στην Φλόριντα. Το κοινό έρχεται αντιμέτωπο με ένα περιστρεφόμενο γλυπτό, πλάθει εικόνες στο μυαλό του μέχρι όλοι να δουν να αναγράφεται η λέξη «PSYCHE».
Ο Τριαντάφυλλος Βαΐτσης θα παρουσιάσει τα έργα του στην Αθήνα τον Δεκέμβριο, με αφορμή την προβολή της ταινίας «Η Ρόζα της Σμύρνης», του σκηνοθέτη Γιώργου Κορδέλλα. «Η Ρόζα της Σμύρνης» αποτελεί μία ελληνοτουρκική συμπαραγωγή που ακολουθεί τα ίχνη ενός έρωτα.

Αρκούδα επιτέθηκε σε κυνηγό στην ορεινή Ξάνθη

Αρκούδα με προβληματική και επικίνδυνη συμπεριφορά έχει εμφανισθεί στην ορεινή Ξάνθη, σύμφωνα με πηγές του Δασαρχείου.
Η αρκούδα που είχε μαζί και το μικρό της, επιτέθηκε σε κυνηγό που ήταν σε κυνήγι αγριόχοιρου και τον έχει τραυματίσει σοβαρά στο πόδι. Ο άνδρας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Ξάνθης χωρίς πάντως να διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο. Η επίθεση σημειώθηκε στην περιοχή Θεοτόκου-Ωραίου αλλά μπορεί να εμφανιστεί σε διαφορετικό σημείο της ευρύτερης περιοχής. Συνιστάται σε κυνηγούς και κατοίκους στην ορεινή Ξάνθη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αποφευχθούν νέα δυσάρεστα περιστατικά.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης που εφιστά την προσοχή στους κυνηγούς.

Χειροπέδες για Ξανθιώτη που παραβίασε σφράγιση στο κατάστημά του


Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης ένας 28χρονος . Ο νεαρός άνδρες λειτουργούσε επιχείρηση, έχοντας παραβιάσει τη σφραγίδα που είχε θέσει η αρμόδια αρχή, αναφέρει η Αστυνομία.

Keywords
ΕΡΤ, χρυση αυγη, στην κ, υπουργείο παιδείας, αναδιαρθρωση, φεκ, δεη, ισχύ, συριζα, ξανθη, μισαλλοδοξία, χρεος, εκλογες, σημαίνει, σχολεια, ελλαδα, biennale, συμμετοχή, καβαλα, δπθ, τηλ, org, νέα, δηλ, φεχ, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, βιβλιοπωλείο, house, times, square, αθηνα, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, αλλαγη ωρας, διακοπες δεη, συλληψεις, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, εκλογες 2012, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, μετεγγραφές φοιτητών, αλλαγη ωρας 2013, εκλογες 2014, αστυνομικο τμημα, δικαιολογητικα, δεη πληρωμη, κοινωνια, ελενη, εθνικη πινακοθηκη, υπουργειο εργασιας, ρυθμιση χρεων, δημοκριτειο, χωρες, αιτηση, αστυνομια, εθνικη, εικονες, θεμα, ιχνη, λονδινο, προγραμμα, τα νεα, ταινιες, υγεια, υπουργείο παιδείας, υπευθυνη δηλωση, υψος, φλογα, χρωματα, ωρα, square, times, αγαπη, αγωγη, αιτησεις, αναπηρια, αρκουδα, ασια, αφορμη, βιβλιο, γινει, γινεται, γλωσσα, γονεις, διευθυνση, δυναμη, δυνατοτητα, δηλωση, διοικηση, δικη, δωδεκα, διημερο, δοθηκε, ευκαιρια, ευκολο, αιθουσα, ευρω, υπαρχει, εκθεση, εκπαιδευση, εργα, επιτυχια, ερχεται, ετων, τεχνη, ζωη, υγρασια, ηλικια, υπηρεσια, ιμαρετ, ιστορικο, εκδοσεις, κυνηγι, κομμα, λειτουργια, λεσχη, μηνες, μισαλλοδοξία, μισος, μικρο, μυαλο, ναζι, νεα υορκη, ομαδα, παιδια, παρουσιαση, περιβαλλον, περιφερειακο, πληροφορικη, ρυθμιση, ροζα, σαββατο, συγκεκριμενα, συζητηση, συντομα, συμμετοχή, σπιτι, σφραγιδα, τηλ, τμημα, τοκιο, τριτη, ισχύ, φεχ, ξενια, κωνσταντινος, biennale, house, ιδιαιτερα, υπουργειο, κινηματογραφος, κυριακη, νομικου, νοσοκομειο, org, οργη, πηγες, πληροφοριες, σημαίνει, στην κ, θεματα, υγειας
Τυχαία Θέματα