EEΔΥΕ: Συγκέντρωση και πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ στις 7 Ιούλη

17:31 4/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη διοργάνωση συ­γκέ­ντρω­σης στα Προ­πύ­λαια την Πέμ­πτη 7 Ιούλη, στις 8 μ.μ. και πο­ρεί­ας στην πρε­σβεία των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η Ελ­λη­νι­κή Επι­τρο­πή Διε­θνούς Ύφε­σης και Ει­ρή­νης (ΕΕΔΥΕ), μετά από σύσκεψη με φορείς που πραγματοποίησε. Η κινητοποίηση όπως αναφέρει η ΕΕΔΥΕ γίνεται «με αφορ­μή τη Σύ­νο­δο Κο­ρυ­φής της λυ­κο­συμ­μα­χί­ας του ΝΑΤΟ που θα γίνει 8 και 9 Ιούλη

στη Βαρ­σο­βία».

Στην πλατιά σύσκεψη συμμετείχαν Εργατικά Συνδικάτα, Σωματεία Αυτοαπασχολουμένων, Φοιτητικοί Σύλλογοι, Σύλλογοι Γυναικών και Συνταξιούχων, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά με ομόφωνη απόφασή του, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, η ΕΕΔΔΑ, η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα, εκπρόσωποι παραρτημάτων της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, Λαϊκές Επιτροπές, Επιτροπές Ανέργων και Επιτροπές Ειρήνης.

Στο κοινό κάλεσμα των φορέων (το αναλυτικό κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ) αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Ο κίνδυνος γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου χτυπάει την πόρτα μας. Να αντιδράσουμε τώρα πριν είναι αργά.

Keywords
Τυχαία Θέματα