BEACTIVE στην κεντρική πλατεία Λάρισας

16:00 27/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού BEACTIVE απηύθυνε ο Δήμος Λαρισαίων μαζί με τους αθλητικούς συλλόγους Χειροσφαίρισης, τένις και Κickboxing που παίρνουν μέρος στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας από τις 10 το πρωί έως στις 12:30 το μεσημέρι.

Όπως, τόνισε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Κωσταρόπουλος,

« Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη ώστε να ενεργοποιηθούν οι πολίτες σε ότι αφορά στο θέμα της άθλησης. O δήμος Λαρισαίων στηρίζει κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια που αποβλέπει στην άθληση και για το λόγο αυτό προχώρησε σε αυτές τις δράσεις. Ήδη ετοιμάζονται κι άλλες δράσεις την Δευτέρα στις αυλές στα σχολεία».

Στη σημασία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδος Αθλητισμού στάθηκαν και οι υπόλοιποι ομιλητές που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Συγκεκριμένα μίλησαν ο προπονητής Χάντμπολ και εκπρόσωπος του Συλλόγου της Λάρισας Βασίλης Γκουράβας, ο προπονητής kickboxing Παναγιώτης Τσεκούρας, ο προπονητής τένις Βαγγέλης Αποστόλου, ο πρόεδρος του ΑΣΑΛ Απόστολος Μπαλάφας καθώς και η διευθύντρια Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων Σταυρούλα Μπαξεβάνου η οποία επεσήμανε ότι όλες οι υπηρεσίες στηρίζουν τη Διά Βίου Μάθηση και δια βίου Άθληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα