Aπεργούν την Πέμπτη 30/6 για εφαρμογή των ΣΣΕ για όλους στην ΕΤΕ

17:14 29/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων για όλους τους Εργαζόμενους στην ΕΤΕ, διεκδικούν οι εργαζόμενοι που ανήκουν στο Σύλλογο Εργαζομένων στην ETE – προερχόμενων από την πρώην ΕΘΝΟDATA.

Εξηγώντας το τοπίο που έχει διαμορφωθεί, ο σύλλογος επισημαίνει πως: «Η Εθνοdata, εταιρεία του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, απορροφήθηκε

από την ΕΤΕ την 01/04/2015. Παρά το γεγονός ότι η Τράπεζα δεσμεύεται να εφαρμόσει την Επιχειρησιακή ΣΣΕ το ίδιο για όλους τους εργαζόμενους, εξακολουθεί να εκκρεμεί η πλήρης ένταξη του προσωπικού της τ. Εθνοdata στους ισχύοντες Κανονισμούς της Τράπεζας.

Το ίδιο συμβαίνει και για όλους τους εργαζόμενους στην ΕΤΕ που τοποθετήθηκαν τα τελευταία τρία (3) χρόνια σε μονάδες που απασχολούν προσωπικό που διέπεται από Ειδικό Κανονισμό Λειτουργίας.

Όλοι οι Σύλλογοι Εργαζομένων στην ΕΤΕ με ανακοινώσεις τους συντείνουν ότι θα πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν οι διαδικασίες ένταξης όπως προκύπτουν από τους Κανονισμούς των Εξειδικευμένων Διευθύνσεων και διεκδικούν ισότητα στις εργασιακές σχέσεις για όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα. Αλλά η Διοίκηση της ΕΤΕ κωφεύει!!!».

Συνεχίζοντας οι εργαζόμενοι τονίζουν:

Keywords
Τυχαία Θέματα