Aνανέωσε ο Τέρι στην Τσέλσι

18:56 18/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Τζον Τέρι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Τσέλσι, καθώς ο λονδρέζικος σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα ότι ο 35χρονος σέντερ μπακ υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους «μπλε».

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η απόφαση πάρθηκε μετά την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία και τις διαβουλεύσεις ανάμεσα στον Τέρι, τον Ιταλό προπονητή, τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς, και το διοικητικό συμβούλιο.
Με δηλώσεις του μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την Τσέλσι, ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός

τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με το σύλλογο. Όλοι ξέρουν ότι είμαι Τσέλσι. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν υπό τον νέο προπονητή κι ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να την κάνουμε επιτυχημένη. Επίσης, μια ειδική αναφορά στους φιλάθλους για τη συνεχιζόμενη υποστήριξή τους. Είστε οι καλύτεροι στον κόσμο».

Μετά τη συμφωνία του με την Τσέλσι, ο Τέρι θα φτάσει τα 22 χρόνια προσφοράς στους «μπλε», καθώς υπέγραψε στο σύλλογο σε ηλικία 14 ετών. Από τότε μετράει 703 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, αριθμός που είναι ο τρίτος υψηλότερος στην ιστορία της Τσέλσι, ενώ ήταν αρχηγός στις 570 από αυτές, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για το σύλλογο. Έκανε ντεμπούτο στους Λονδρέζους το 1998 και από τότε έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους σε μεγάλες διοργανώσεις με την Τσέλσι, συμπεριλαμβανομένων του Champions League (το 2012), του Europa League (το 2013), τεσσάρων Premier League, πέντε Κυπέλλων Αγγλίας και τριών League Cup. Φόρεσε 78 φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας μέχρι το 2012, όταν αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Aνανέωσε ο Τέρι στην Τσέλσι appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα