ANEΛ: Αντλούμε αισιοδοξία, δύναμη κι ελπίδα από τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου

14:20 14/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το μήνυμά τους για τη μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Όπως αναφέρει η εκπρόσωπός τους Μανταλένα Παπαδοπούλου: «Ο Δεκαπενταύγουστος είναι από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, μια γιορτή αφιερωμένη στην Παναγία, τη Μητέρα όλων των Χριστιανών, από τη Θεία Χάρη της οποίας εκατομμύρια πιστοί αντλούμε αισιοδοξία, δύναμη κι ελπίδα.

Στους ιερούς ναούς και στα ταπεινά

ξωκλήσια απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την επικράτεια, αλλά και στις χώρες της Διασποράς, οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι τιμούν την Αγιοσύνη της με ιδιαίτερη κατάνυξη και λαμπρότητα.

Σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές που περνά ο Ελληνισμός, ο καθένας προσωπικά αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, προσβλέπει στη βοήθεια της Μεγαλόχαρης για τη μεγάλη μας εθνική προσπάθεια να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον για την Πατρίδα μας, για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές Ελλήνων. Με τις ευλογίες της Υπερμάχου Στρατηγού και με την Πίστη μας στο Θεό, αγωνιζόμενοι θα τα καταφέρουμε.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε την επόμενη χρονιά η Ορθοδοξία και ο Ποντιακός Ελληνισμός να μπορέσει να τιμήσει ξανά τη γιορτή της Μεγαλόχαρης στην Παναγία Σουμελά του Πόντου.

Χρόνια Πολλά!».

Keywords
Τυχαία Θέματα