3η Θεματική Εβδομάδα Πρόληψης

20:43 13/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση διοργάνωσε το ΚΕ.Π Υγείας του Δήμου Τεμπών στα πλαίσια της 3ης θεματικής εβδομάδας πρόληψης, την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 στη Δανειστική βιβλιοθήκη στο Καστρί Λουτρό του Δ. Τεμπών με εισηγήτρια την κα. Παπαδοπούλου Αικατερίνη Ιατρό Δερματολόγο, με θέμα : .

Τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η υπεύθυνη του ΚΕ.Π Υγείας, η Δημοτική σύμβουλος κα Γεωργία Τσιόπα. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος κ. Αχιλλέας Διψάνας , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευθύμιος Μπουζέκης, Ελευθερία Πανάγου, ο Πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Καστρί-Λουτρού Γεώργιος Σαπουντζής, ο Πρόεδρος

των συνταξιούχων Γιάννης Πολυμέρου , ο Δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου Γόννων Γεώργιος Αλεξανδρής, η Συντονίστρια των κινητών μονάδων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κα Μαρία Μαυρουδή, η Διοικητικός Υπάλληλος του ΚΕ.Π Υγείας Μαρία Κωστούλα , Πρόεδροι συλλόγων φορέων και παρευρισκόμενοι της περιοχής. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις από το κοινό προς την ομιλήτρια , όπου επισημάνθηκε μεταξύ άλλων, η σημασία της σωστής επικοινωνίας ατόμου και ιατρού, αλλά και η υιοθέτηση καθημερινών πρακτικών πρόληψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα