24ωρη πανελλαδική απεργία στη Wind την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

17:06 8/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε τροχιά κινητοποιήσεων βρίσκονται οι εργαζόμενοι στη Wind, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων WIND».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την Παρασκευή 3/11/2017 πραγματοποιήθηκε μαζική Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στον 6ο όροφο του κτιρίου της Λ. Αθηνών στην οποία αποφασίστηκε 4ωρη στάση εργασίας

τη Δευτέρα 06/11 ως απάντηση στις απολύσεις, στην εντατικοποίηση, στους συνδικαλιστικούς εκφοβισμούς & στην άρνηση της διοίκησης για υπογραφή Ε.Σ.Σ.Ε. με βάση τις ανάγκες μας.

Στη νέα Γ.Σ. που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας οι εργαζόμενοι αποφασίσαμε να κλιμακωθεί ο αγώνας μας με την διεξαγωγή 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου».

Τα αιτήματα των εργαζομένων, είναι: «να σταματήσουν οι απολύσεις, να υπογραφεί Ε.Σ.Σ.Ε. με ελάχιστο τους όρους της τελευταίας που έληξε το Δεκέμβριο του 2014 για όλους τους εργαζόμενους & με την προσθήκη της καταβολής του επιδόματος γάμου σε αρχηγούς μονογονείκών οικογενειών, όχι σε διαχωρισμό παλαιών και νέων συναδέλφων, σεβασμός στις συνδικαλιστικές ελευθερίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα