Ζουράρις: Παραιτήθηκα μόνος μου από υπουργός

08:52 15/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Για την παράιτησή του μετά τις αντιδράσεις από τις δηλώσεις του για Ολυμπιακό και Άρη μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ο τέως υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.

Όπως τόνισε είναι ανακρίβεια ότι ο Πάνος Καμμένος

του ζήτησε να παραιτηθεί λέγοντας «τον Ζοτράρι δεν μπορείς να του υποδείξεις παραίτηση. Εγώ έφευγα πάντοτε, έφυγα από το συνέδριο του ΚΚΕ Εσωτερικού το 1986 όταν είδα ότι υπάρχει απόκλισση ανάμεσά μας… Μου τηλεφώνησε ο Πάνος Καμμένος και μου ζήτησε να τα μαζέψω. Και του είπα είναι πάρα πολύ απλό. Τα μαζεύω και φεύγω. Δεν με απασχολεί ο ακρόκρημνος Δημήτρης Καμμένος που δήλωσε ή εγώ ή ο Ζουράρις«.

Απέδωσε τις δηλώσεις του εναντίον του Ολυμπιακού για τα «βουντού βουντού» σε αριστφανικό αριστούργημα ενώ για τον Αρη σε τενικό λάθος καθώς είπε ότι είχε βγάλει τα ακουστικά όταν το είπε.

«Αυτό δεν ήταν δήλωση, ήταν αριστοφανικό, βγαίνει από την αριστοφανική παράδοση, αριστούργημα. Ένα ανέκδοτο δεν καταφέρεται ποτέ εναντίον κανενός» σχολίασε.

Και πρόσθεσε: «Πλήρως δικαιολογείται να μιλώ έτσι ως υφυπουργός Παιδείας γιατί αυτό είναι Παιδεία. Η ατυχία μου είναι ότι από βρέφους οι τέσσερις καλύτεροι μου φίλοι είναι Αρειανοί».

Τόνισε ότι η κόντρα και η θέλησή του να παραιτηθεί είχε ξεκινήσει από νωρίς, αρχές του Γενάρη. Δήλωσε ότι σήμερα θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί και από βουλευτής.

The post Ζουράρις: Παραιτήθηκα μόνος μου από υπουργός appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα