Ζωή κατά ΣΚΑΙ: O Γκαίμπελς θα ζήλευε…

23:07 25/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Αφορμή υπήρξε ρεπορτάζ που πρόβαλε ο σταθμός σχετικά με το γραφείο που «διεκδικεί» η πρόεδρος της Βουλής. Τρία tweets

αφιέρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο σταθμό του Φαλήρου.

Το πρώτο σχόλιο με το οποίο η Ζωή άρχισε την «επίθεση» ανέφερε:

«Οι συκοφαντίες του ΣΚΑΙ και των λοιπών μέσων της διαπλοκής μας δίνουν πολύ ωραίες ιδέες για την υποστήριξη του έργου της Επιτροπής».

Οι συκοφαντίες του ΣΚΑΙ και των λοιπών μέσων της διαπλοκής μας δίνουν πολύ ωραίες ιδέες για την υποστήριξη του έργου της Επιτροπής.

Ζωή Κωνσταντοπούλου (@ZoeKonstant) September 25, 2015

Συνέχισε μετά από λίγο γράφοντας: «Ο ΣΚΑΙ γνωρίζει από το βράδυ της Τρίτης 22/9 ότι το σημερινό ρεπορτάζ περί γραφείου, κλειδιού και άλλων δαιμονίων είναι ψευδές (2)».

Ο ΣΚΑΙ γνωρίζει από το βράδυ της Τρίτης 22/9 ότι το σημερινό ρεπορτάζ περί γραφείου, κλειδιού και άλλων δαιμονίων είναι ψευδές (2)

Ζωή Κωνσταντοπούλου (@ZoeKonstant) September 25, 2015

Και κατέληξε σχετικά με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ:

«Ο ΣΚΑΙ επιμένει επί 5 ώρες να συκοφαντεί και να αναπαράγει λάσπη. Το «γραφείο στο Βουλευτήριο» είναι το νέο λάστιχο. O Γκέμπελς θα ζήλευε…»

Νωρίτερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου με tweet της είχε σχολιάσει τις δαπάνες της Βουλής στο επτάμηνο της θητείας της, γράφοντας:

«Η Βουλή κατά την περίοδο Ιαν – Σεπ 2015 δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014«.

Η Βουλή κατά την περίοδο Ιαν – Σεπ 2015 δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014

Ζωή Κωνσταντοπούλου (@ZoeKonstant) September 25, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα