Ζιντάν, Χιου Τζάκμαν, Χάιντι Κλουμ, Μπον Τζόβι, Τομ Χανκς αποθεώνουν την Ελλάδα

19:43 15/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Οι διάσημοι σταρ του εξωτερικού, που επιλέγουν κάθε χρόνο την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας και μάλιστα χωρίς να εισπράττουν ούτε ένα ευρώ για τις υπηρεσίες τους.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, αθλητές, προσωπικότητες με τεράστια απήχηση σε εκατομμύρια θαυμαστών ανά τον κόσμο, έχουν αρχίσει να καταφτάνουν και φέτος στα ελληνικά νησιά και να μας κάνουν δώρο την πιο ακριβή

προβολή που θα μπορούσε ποτέ να γίνει για την τουριστική προώθηση της Ελλάδας, μέσα από το social media.

Γοητευμένοι από την απαράμιλλη ομορφιά του τόπους μας, δεν σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους, σε instagram, twitter και facebook, διαδίδοντας στα εκατομμύρια των διαδικτυακών «φίλων» τους το μυστικό ότι η Ελλάδα είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη του πλανήτη!

Τα ποσά που θα έπρεπε να διαθέσει ο ΕΟΤ για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή όλων αυτών σε μία υποθετική διαφημιστική καμπάνια, θα ήταν εξωπραγματικά, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Χιου Τζάκμαν, που έβγαλε για το κέφι του σέλφι στη Δήλο, εισπράττει 20 εκατ. δολάρια για να παίξει σε μία ταινία ή ότι το σέξι μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόσιο, που πόσταρε φωτογραφία της με μαγιό στην αγκαλιά του αγαπημένου της στη Μύκονο, έχει έσοδα 5 εκατ. δολάρια ετησίως, μόνο από τις πασαρέλες!

Το «Yassou» του Χιου Τζάκμαν το είδαν 13 εκατομμύρια «φίλοι» του!

Ο γοητευτικός ηθοποιός του Χόλιγουντ Χιου Τζάκμαν βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη χώρα μας, μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει τις ομορφιές της Αντιπάρου, της Μυκόνου και της Δήλου και να τις μοιράζεται με τους περισσότερους από 13 εκατομμύρια… ακόλουθούς του, στο tweeter!

Ο χαιρετισμός «Yassou» αλλά και το «Thank you and goodnight Greece» («Ευχαριστώ και καληνύχτα Ελλάδα»), που συνόδευσε δύο από τις φωτογραφίες του, έκανε τους θαυμαστές του να ρίξουν σαν βροχή τα likes. Να σημειώσουμε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει ελληνικό αίμα και πριν από δύο γενιές το επίθετο της οικογένειάς του ήταν Μπέλας.

«Ξύπνησα… Ελλάδα», είπε στους 8,6 εκατ. followers της στο Instagram η Αμπρόσιο

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο διάσημος «άγγελος» της Victoria’s Secret, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, βρέθηκε για διακοπές στην Ελλάδα και το ανακοίνωσε πανευτυχής στους 8,6 εκατ. followers της, στο Instagram, ανεβάζοντας ειδυλλιακές φωτογραφίες με τη λεζάντα «Ξύπνησα… Ελλάδα».

Η εικόνα του διάσημου μοντέλου στην αγκαλιά του αγαπημένου της, με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου, ήταν αυτή που ενθουσίασε τους φίλους της.

«Ελλάδα είσαι όμορφη» από τη Χάιντι Κλουμ στους 12,5 εκατομμύρια «πιστούς» των social media

Το επιτυχημένο μοντέλο Χάιντι Κλουμ βρέθηκε για διακοπές στη χώρα μας στις αρχές Ιουνίου και την αποθέωσε! Η Γερμανίδα καλλονή μοιράστηκε με τους περίπου 12,5 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους της στα social media ένα υπέροχο βίντεο που αποτελεί σίγουρα την καλύτερη και φθηνότερη διαφήμιση των ελληνικών θαλασσών!

Το σχόλιό της «Ελλάδα είσαι όμορφη» συνόδευε την ανάρτηση.

Ο ρόκερ Μπον Τζόβι και η Έμα Τόμσον

Ο ροκ σταρ Τζον Μπον Τζόβι έφτασε πριν από λίγες ημέρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με απευθείας πτήση της Emirates από τη Νέα Υόρκη και από εκεί κατευθύνθηκε προς τα νότια, όπου επιβιβάστηκε σε μία πολυτελή θαλαμηγό.

Μία στάση στην Ύδρα και στις Σπέτσες και από εκεί γραμμή για Κυκλάδες με προορισμό Μύκονο και Πάρο, όπου μαγεύτηκε από το τρίπτυχο θάλασσα-ήλιος- ελληνικό φαγητό. Ο σταρ της μουσικής έχει επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν τη χώρα μας «ψηφίζοντας» τότε Ιόνιο και απολαμβάνοντας τη φημισμένη κρεατόπιτα της Τασίας στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς.

Τη Μήλο, τη Σαντορίνη και τη Νάξο επέλεξε για να κάνει τις βόλτες της αλλά και τα ψώνια της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Έμα Τόμσον. Μαζί με τις δύο κόρες της έκαναν τον γύρο τον Κυκλάδων με ιστιοφόρο και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές των Κυκλάδων αλλά και να προμηθευτεί τοπικά προϊόντα για να τα πάρει μαζί της στην πατρίδα της, δωρίζοντάς τα σε φίλους.

Στην Κρήτη γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Ζινεντίν Ζιντάν

Τις 22 Ιουνίου ο προπονητής της τροπαιούχου Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν πήρε τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του και αποβιβάστηκαν στην Αθήνα. Πέρασαν το πρώτο τους βράδυ στην Ελλάδα, δειπνώντας σε ένα εστιατόριο με θέα τον Παρθενώνα και την επόμενη μέρα το πρωί σάλπαραν για την Ελούντα της Κρήτης, όπου ο θρύλος των γηπέδων γιόρτασε τα 45α γενέθλιά του.

Ο γιος του, Λούκα, δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους χιλιάδες ακόλουθούς του στο Instagram φωτογραφίες της οικογένειας Ζιντάν από την Ελλάδα.

Ο Γουίλ Σμιθ

Η περίπτωση του χολιγουντιανού αστέρα Γουίλ Σμιθ δεν αποτελεί ακριβώς «διαφήμιση» για τη χώρα μας. Επιλέγοντας την Κέρκυρα και του Αντίπαξους για τις οικογενειακές διακοπές του, είχε την ευαισθησία μαζί με το προσωπικό της θαλαμηγού που τους φιλοξενούσε, να μαζέψουν τα σκουπίδια από μία παραλία των Αντίπαξων.

Η κόρη του, Γουίλοου, πόσταρε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram ενημερώνοντας τους followers της ότι χρειάστηκαν 22 σακούλες για να τα καταφέρουν να καθαρίσουν την πανέμορφη παραλία της Ελλάδας. Ο δήμαρχος των Παξών αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για δυσφήμηση, όμως οι διαψεύσεις του ήταν για εσωτερική κατανάλωση!

Η ζημιά είχε ήδη γίνει, αφού οι ακόλουθοι της οικογένειας Σμιθ ξεπερνούν συνολικά τα 5 εκατομμύρια!

Οι «πολιτογραφημένοι Έλληνες» του Χόλιγουντ

Κατά καιρούς διαβάζουμε δημοσιεύματα που θέλουν διάσημους σταρ του εξωτερικού να έχουν αγοράσει σπίτι σε ένα ελληνικό νησί. Κάποια από αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ κάποια άλλα αποτελούν αποκυήματα φαντασίας των συντακτών τους, διακαείς πόθους των ντόπιων ή ακόμη και κατευθυνόμενες διαρροές από τοπικούς παράγοντες που νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό θα διαφημίσουν την περιοχή τους ή θα πουλήσουν πιο εύκολα κάποια ακίνητα. Ανεξάρτητα, πάντως, από το εάν είναι ή όχι ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών στην Ελλάδα, υπάρχουν κάποιοι «φανατικοί» της χώρας μας που βρίσκονται ανελλιπώς εδώ κάθε καλοκαίρι.

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο: Ο Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, αποτελούν διαφήμιση για τη χώρα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αφού δεν σταματούν να προβάλλουν τις ομορφιές της και να φωνάζουν πόσο την αγαπούν! Η εξοχική κατοικία τους στην Αντίπαρο είναι τα τελευταία χρόνια ο μόνιμος προορισμός των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Κερτ Ράσελ, Γκόλντι Χόουν, Κέιτ Χάντσον στο νησί του… Ντάνου: Το διάσημο χολιγουντιανό ζευγάρι Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν «ψηφίζει» σταθερά εδώ και πολλά χρόνια την όμορφη Σκιάθο για τις διακοπές του. Το νησί που βρίσκεται φέτος στα χείλη όλων των Ελλήνων (και κυρίως των Ελληνίδων) λόγω του… Γιώργου Αγγελόπουλου του Survivor, έχει κατακτήσει τους δύο ηθοποιούς, που δεν χάνουν ευκαιρία να κολυμπούν στα πεντακάθαρα νερά του και να γεύονται τις παραδοσιακές νοστιμιές σε ταβερνάκια πάνω στο κύμα.

«Στην υγειά σας από την Ελλάδα», έγραψε πριν από λίγες μέρες η Γκόλντι Χόουν στα εκατομμύρια των «φίλων» της στα social media, ποστάροντας μία φωτογραφία της από ένα τέτοιο ταβερνάκι. Το ίδιο κάνει και η κόρη της, επίσης διάσημη ηθοποιός Κέιτ Χάντσον κάθε φορά που επισκέπτεται την οικογένειά της στο νησί, διαδίδοντας τις ομορφιές του στους περίπου 7 εκατομμύρια followers της!

Κορίτσια, ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην Πάτμο: Διαχρονικός αγαπημένος των γυναικών, ένας από τους ελάχιστους άντρες του πλανήτη που καταφέρνει να γοητεύει ταυτόχρονα γιαγιάδες, μαμάδες και εγγονές, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, είναι εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια λάτρης της Πάτμου.

Επιλογή κορυφαίων ταξιδιωτικών γραφείων για το 2017

Εξίσου σημαντική είναι η διαφήμιση που γίνεται στις ομορφιές της χώρας μας από τις ταξιδιωτικές ιστοσελίδες που απευθύνονται σε δεκάδες εκατομμύρια χρήστες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η Μήλος στους 6 καλύτερους προορισμούς του κόσμου: Μία κορυφαία ειδικός στον τομέα των ταξιδιών και του πολυτελούς life style, η Nancy Novogrod, δημιούργησε πρόσφατα την Essentialist, μια νέα συνδρομητική ταξιδιωτική υπηρεσία που απευθύνεται αυστηρά στα τα μέλη της. Έχοντας επισκεφθεί σχεδόν όλο τον κόσμο, η «γκουρού των ταξιδιών» κατέληξε ότι το φετινό καλοκαίρι υπάρχουν έξι κορυφαίοι προορισμοί που πρέπει κάποιος να γνωρίσει. Η πανέμορφη Μήλος βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω από το Μπαλί της Ινδονησίας και το Ντέβον της Αγγλίας, ενώ ακολουθούν τα νησιά San Juan των ΗΠΑ, το St. Barts και η Βενετία! Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το περιοδικό «Forbes», η Μήλος είναι «ένα λιγότερο γνωστό κυκλαδίτικο νησί, που προσφέρει την πολυτέλεια της απομόνωσης και μια αυθεντική απόδραση».

Το Ελαφονήσι στις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου: Από τις αρχές του έτους το Tripadvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική διαδικτυακή κοινότητα παγκοσμίως, φρόντισε να ενημερώσει τα δεκάδες εκατομμύρια των επισκεπτών του για τις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου. Tο μαγευτικό Ελαφονήσι κατέχει την 9η θέση της λίστας, αφού όπως αναφέρεται στο σχετικά σχόλιο: «Η θάλασσα είναι ήρεμη και όμορφη. Τα χρώματα είναι έντονα, τα νερά γαλάζια, η άμμος ροζ. Παράδεισος».

Τρεις ελληνικές παραλίες στο top 10 της Ευρώπης: Στη λίστα με τις 10 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, που επίσης συνέταξε το Tripadvisor, η Ελλάδα έχει κατακτήσει τρεις θέσεις και συγκεκριμένα το Ελαφονήσι φιγουράρει στη δεύτερη θέση, ο Μπάλος στον Κίσσαμο Κρήτης στην έβδομη και το Κλέφτικο της Μήλου στην όγδοη.
Keywords
τομ, ελλαδα, ζινταν, τομ, χαιντι, ελευθέριος βενιζέλος, το νησι, top 10, σταρ, media, instagram, twitter, facebook, εοτ, συμμετοχή, μυκονος, likes, secret, ιουνίου, ροκ, βενιζελος, emirates, νέα, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, κρητη, αθηνα, κερκυρα, καλοκαιρι, αγγελοπουλος, survivor, γκιρ, life, style, ηπα, tripadvisor, ροζ, top, Γόνδολες της Βενετίας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, η ημέρα της γης, εκλογες ηπα, ξανα, instagram, βιντεο, μπαλι, ακινητα, γυναικα, γωνια, εβδομη, εοτ, ηθοποιος, ηπα, θαλασσα, θρυλος, ιονιο, κυκλαδες, μαγιο, μηλος, μηλο, νησι, νησια, ομορφια, ρεαλ, σαντορινη, σπετσες, σταρ, υγεια, υδρα, φωτογραφιες, φωτογραφια, χρωματα, αγκαλια, αιμα, αμμος, απηχηση, βραδυ, βρισκεται, βροχη, φαγητο, γινει, γινεται, γκιρ, γοητευτικος, δωρο, ευκαιρια, ευκολα, ευρω, ειπε, ελουντα, εμα, εβδομαδα, εξι, επρεπε, επιθετο, ζημια, ιδιο, εικοσι, ηλιος, υπηρεσια, υπηρεσιες, θεα, διαφημιση, εικονα, κειτ, κυμα, κρεατοπιτα, ελαφονησι, λεζαντα, λογο, μυστικο, μοντελα, ναξο, νεα υορκη, οικογενεια, ομορφη, παιδια, ροζ, πρωι, πτηση, ρασελ, ρεαλ μαδριτης, ροκ, σιγουρα, συγκεκριμενα, συμμετοχή, σπιτι, τριτη, φισκαρδο, φοντο, φορα, χειλη, ψωνια, αντρες, ελληνικα, emirates, style, χωρα, ηλιοβασιλεμα, ιουνίου, κορες, life, likes, media, μυκονο, secret, survivor, top 10, tripadvisor, top, θεσεις, υπεροχο, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα