Υπό άκρα μυστικότητα στο «Μακεδονία Παλλάς» η συνάντηση Κοτζιά- Ντιμιτρόφ

21:12 11/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Σκοπιανό ομόλογό του Νικολά Ντιμιτρόφ υπό άκρα μυστικότητα και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα το υπουργείο Εξωτερικών δεν αποκάλυπτε ούτε τον τόπο, αλλά ούτε και τον χρόνο διεξαγωγής της συγκεκριμένης συνάντησης κι απλά ανέφερε ότι επρόκειτο να γίνει εντός της ημέρας.
Χαρακτηριστικό της άκρας μυστικότητας γύρω από την προγραμαμτισμένη συνάντηση, είναι ότι, σύμφωνα

με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο κ. Ντιμιτρόφ οδηγήθηκε στον χώρο που τον περίμενε ο κ. Κοτζιάς, από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου.
Στη συζήτηση, κατά πληροφορίες, τέθηκε επί τάπητος όπως είναι φυσικό το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων αλλά και η ενίσχυση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο χώρες.
Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν εκ νέου διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, στη Νέα Υόρκη, με πρωτοβουλία του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας, Μάθιου Νίμιτς.

The post Υπό άκρα μυστικότητα στο «Μακεδονία Παλλάς» η συνάντηση Κοτζιά- Ντιμιτρόφ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα