Υπερήφανη ισοπαλία (1-1) απέναντι στο αήττητο Βέλγιο η Εθνική (BINTEO)

00:00 26/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες έφυγαν υπερήφανοι από τις Βρυξέλλες, παίρνοντας ηρωική ισοπαλία (1-1) απέναντι στο αήττητο Βέλγιο!

Η Ελλάδα κράτησε το 0-0 στο πρώτο μέρος και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κώστας Μήτρογλου επιβεβαίωσε τη φήμη του.

Ο επιθετικός της Μπενφίκα χρειάστηκε… μισή ευκαιρία για να βρει δίχτυα και με άψογο πλασέ έπειτα από ασίστ του Ταχτσίδη με το κεφάλι έκανε το 1-0 επί του Βελγίου!Αδύναμος

κρίκος του αγώνα ο Ταχτσίδης, καθώς άφησε την Εθνική με παίκτη λιγότερο για 30 λεπτά κι αυτό βγήκε στο τέλος όπου οι δέκα διεθνείς είχαν δώσει και την ψυχή τους για να κρατήσουν τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Ελληνας μέσος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 65′ με αποτέλεσμα ν’ αυξήσει τον βαθμό δυσκολίας στην υπόλοιπη ομάδα η οποία στο τέλος έμεινε από δυνάμεις.

Στο 89′ ισοφαρίστηκε η Εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες.

Οι συνθέσεις:
Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Ναϊνγκολάν, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Φελαϊνί (66′ Ντεμπελέ), Λουκάκου, Καράσκο, Μέρτενς, Τσαντλί, Σιμάν (83′ Μιραλάς)

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Καπίνο, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μάνταλος (84′ Ζέκα), Σταφυλίδης, Φορτούνης (67′ Τζιόλης), Μήτρογλου (92′ Βέλλιος)

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα