Ξέσπασμα Χωμενίδη εναντίον δημοσιογράφου: Εδώ δεν τρώει κανείς σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ)

12:30 15/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Εναντίον δημοσιογράφου επιτέθηκε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης όταν σε παρουσίαση βιβλίου όπου ηρωίδα είναι μία 16χρονη στον Εμφύλιο που τρώει σκουληκιασμένο αλεύρι και ωμά μακαρόνια για να επιβιώσει, ρωτήθηκε ποια είναι η άποψή του για τη σημερινή εποχή που οι άνθρωποι τρώνε σκουπίδια.

«Στον τρίτο κόσμο κυρία μου, όχι εδώ! Στην Ινδία να πάτε να δείτε να τρώει ο κόσμος σκουπίδια. Εδώ κανείς δεν τρώει σκουπίδια. Είναι ντροπή αυτό που είπατε! Είναι προσβολή στην αντάρτισσα. Εμάς οι

γονείς και οι παπππούδες μου ήταν εκεί πέρα. Να έχουμε κάποια αντίληψη της Ιστορίας. Προσβάλατε τη συγγραφέα. Τρώει ο κόσμος σκουπίδια; Στην Ινδία», είπε ο Χρήστος Χωμενίδης.

«Σήμερα δεν ψάχνει ο κόσμος στους σκουπιδοτενεκέδες;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος. «Κάποιοι άνθρωποι ψάχνουν κάποια στιγμή στους σκουπιδοτενεκέδες. Δεν τρώει ο κόσμος σκουπίδια. Αν αυτό το αποκαλείτε δημοσιογραφία, είναι ντροπή σας και προσβολή στη συγγραφέα».

Ο συγγραφέας έδωσε συνέχεια, όταν κατά την παρουσίαση του βιβλίου αναφέρθηκε στη συνομιλία τους: «Πετάγεται αυτή η δημοσιογράφος, καλόπιστα νομίζω, γιατί απλώς δεν ήξερε και μου λέει: ΄΄Και τώρα τρώνε οι άνθρωποι στα σκουπίδια». Και της λέω: ΄΄Προσβάλλετε τόσο πολύ τη συγγραφέα». Για να πω ειλικρινά τι είπα: »Δεν μπορώ να ακούω μ@@@@ς, να συγκρίνετε αυτό που συνέβη τότε, με το ό,τι γίνεται σήμερα. Αλλά βέβαια, όταν το μυαλό μας γίνεται πουρές από την προπαγάνδα!», τόνισε. Στη συνέχεια απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο είπε: «Συγκρίνετε αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα σήμερα, με αυτό που έζησε η κυρία Δημητρίου; Δεν μπορώ να ακούω μ@@@@@@ς».

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε μόλις ολοκληρώθηκε το βίντεο εναντίον του συγγραφέα: «Κύριε Χωμενίδη, πού ζείτε; Στο Κολωνάκι;»

Keywords
Τυχαία Θέματα