«Βροχή» οι μηνύσεις από την Άμπερ Χερντ

16:58 6/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Ήταν να μην ξεκινήσει η ηθοποιός και τέως -πλέον-σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, καθώς μετά τις κατηγορίες εναντίον του Ντεπ, κατέθεσε μήνυση και κατά στενού φίλου του σουπερστάρ του Χόλιγουντ.

Η Χερντ κατηγορεί τον κωμικό, Nτάγκ Στανχόουπ, επειδή ο ίδιος εξέφρασε δημοσίως την άποψή του ότι η 30χρονη ηθοποιός κάνει τα πάντα για να εκβιάσει τον φίλο του.

Μία ημέρα μετά την εμφάνισή της στο δικαστήριο με μώλωπες, ο Στανχόουπ έγραψε μια ανοιχτή-επιστολή στην ιστοσελίδα TheWrap,

με την οποία υποστήριζε ότι η Χερντ εκβίαζε το τελευταίο διάστημα τον φίλο του.

«Ο Τζον μας εκμυστηρεύτηκε ότι η Άμπερ σκόπευε να τον εγκαταλείψει και τον απειλούσε πως θα έλεγε ψέματα για αυτόν δημόσια, με οποιονδήποτε πιθανό τρόπο και σε κάθε περίπτωση, αν δεν συμφωνούσε να υποταχθεί στους όρους της», είχε γράψει, μεταξύ άλλων, ο κωμικός.

Η Άμπερ Χενρτ θεώρησε την επιστολή αυτή υβριστική και κατέθεσε μήνυση εναντίον του «κολλητού» του Ντεπ ενώ για να μην την κατηγορούν για… προικοθηρία, υποστήριξε ότι θα δωρίσει το 100% των εισόδων από την αγωγή σε ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών στην Arizona!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βροχή, Άμπερ Χερντ,vrochi, aber chernt