Βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά το σκηνικό του καιρού

11:25 2/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα στα Δυτική και Βόρεια Ελλάδα ως κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, ενώ αναμένονται και τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι το σαββατοκύριακο θα πνέουν από νότιες διεθύνσεις και στα δυτικά με ένταση 5-7 μποφόρ ενώ στα ανατολικά 6 με 8 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ως 9 μποφόρ.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στην Αττική, θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη οι νεφώσεις θα συνοδεύονται από τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία στον Θερμαϊκό θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ.

The post Βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά το σκηνικό του καιρού appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα