Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ: Κυρίαρχος η Γιουβέντους – Διπλό η Λυών στο Ζάγκρεμπ

09:09 23/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Η Σεβίλλη προηγήθηκε αλλά η Γιουβέντους έφυγε νικήτρια (1-3) από το «Σαντσέθ Πιθχουάν» και κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει και ως 1η στους «16».

Αν και με πολλές απουσίες και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η Γιουβέντους ανέτρεψε την κατάσταση χάρη σε Μαρκίζιο-Μπονούτσι-Μάντζουκιτς και πέρασε στην κορυφή του γκρουπ.

Δυο γκολ κι έφυγε για τους «16»

Η Λυών έφυγε με το διπλό από το Ζάγκρεμπ, εκμεταλλεύθηκε το δώρο της Γιουβέντους κι ελπίζει σε πρόκριση στους «16» του Champions League.

Oι Γάλλοι θέλουν νίκη με δυο γκολ στην τελευταία στροφή στην έδρα τους απέναντι στους Σεβιγιάνους, έτσι ώστε να τους κλέψουν το εισιτήριο! Oι Γάλλοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχαν δοκάρι, αλλά και την ουσία, το γκολ του Λακαζέτ.

Στον αντίποδα, η Ντιναμό έφτασε τις δέκα διαδοχικές ήττες στους ομίλους της διοργάνωσης, έχοντας σκοράρει σε αυτό το διάστημα μόλις ένα γκολ! Στο 28′ ο Φερι είχε δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο Βαλμπουενά έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει. Ωστόσο, στο 72΄ ο Λακαζέτ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στη Λιόν.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Γιουβέντους 11 (9-2)
2. Σεβίλλη 10 (7-3)
3. Λιόν 7 (5-3)
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (0-13)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/12)
Γιουβέντους-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Λιόν-Σεβίλλη

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα