Βραδιά EMMY – Σάρωσε το Game of Thrones (BINTEO)

12:54 19/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Δωδεκα από τα συνολικά 24 τηλεοπτικά βραβεία ΕΜΜΥ για τα οποία ήταν υποψήφια απέσπασε η σειρά θρύλος της αμερικανικής τηλεόρασης Game of Thrones, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η σειρά «The West Wing», που το 2000 είχε κερδίσει εννέα Emmy.

Η σειρά στάθηκε τυχερή καθώς το Breaking Bad με την οποία τα προηγούμενα χρόνια μοιραζόταν

τα βραβεία, ολοκληρωσε τη μετάδοσή του με αποτέλεσμα να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για βραβεία σε άλλες σειρές.

Βραβείο καλύτερης κωμικής σειράς απέσπασε η σειρά Veep, ενώ βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά, η πρωταγωνίστρια του Veep Τζούλια Λούις Ντρέιφους, η οποία μάλιστα δήλωσε: «Νομίζω ότι το Veep έχει γκρεμίσει το τείχος μεταξύ κωμωδίας και πολιτικής. Ξεκίνησε ως μια πολιτική σάτιρα, αλλά τώρα μοιάζει περισσότερο με ένα σοβαρό ντοκιμαντέρ».

Πέντε βραβεία δόθηκαν στη μίνι σειρά «The People v OJ Simpson» για την οποία η Σάρα Πόλσον απέσπασε βραβείο ερμηνείας καθώς και οι ηθοποιοί Στέρλινγκ Κ. Μπράουν και Κόρτνεϊ Μπ. Βανς.

Η σειρά σχετικά με τη δίκη του O’ Τζέι Σίμπσον για τον φόνο της πρώην συζύγου του, ήταν μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς καθώς για τον ρόλο του σ αυτήν βραβεύτηκε ο Τζον Τραβόλτα.

Ο Ραμί Μάλεκ ήταν ο νικητής του βραβείου Outstanding Lead Actor σε δραματική σειρά για το «Mr. Robot», ενώ το Emmy καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά, πήγε στην Τατιάνα Μασλάνι για το «Orphan Black».

Keywords
Τυχαία Θέματα