Βούτσης: Ήρθαμε για να ενώσουμε και θα ενώσουμε

21:38 15/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Νίκος Βούτσης από το βήμα του 2oυ συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο πόλεμος που έχουμε είναι ότι η Αριστερά δεν πρέπει να είναι στη διακυβέρνηση της χώρας και προέρχεται από την πεποίθηση ότι η Αριστερά ηττήθηκε στον Εμφύλιο άρα πρέπει να είναι για πάντα στο περιθώριο”, υποστήριξε ο πρόεδρος της Βουλής στην τοποθέτηση του, σημειώνοντας παράλληλα πως αποτελεί “ακραία θεσμική παρέκβαση η στρατηγική της αριστερής

παρένθεσης. Θέλουν να θεωρηθεί σαν ένα ιστορικό ατόπημα, σαν αρρώστια ότι θα υπήρξε ή θα υπάρξει Αριστερά για ένα, δύο, τρια χρόνια στην διακυβέρνηση”.

Και χρησιμοποίησε ένα σύνθημα που “δεν είναι από τη δική μας παράδοση” όπως είπε για να τονίσει τα λεγόμενα του: “Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά”.

“Εμείς ήρθαμε για να ενώσουμε και θα ενώσουμε” είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βούτσης και απευθυνομένους στους συνέδρους τόνισε πως “πρέπει να είστε όλοι υπερήφανοι για την κοινοβουλευτική μας ομάδα. Όλοι οι βουλευτές δίνουν μια μάχη καθημερινά μέσα στη Βουλή με συγκλονιστικές προσπάθειες απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε και είναι εγγύηση ότι μέχρι το 2019 θα είμαστε στην κυβέρνηση της χώρας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα