Βουλευτές ΠΑΣΟΚ & ΔΗΜΑΡ πίνουν τσίπουρα ερήμην Βενιζέλου -Κουβέλη!

18:37 28/6/2014 - Πηγή: Aixmi

Η Μαρία Σαράφογλου αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Μega ότι την Πέμπτη το βράδυ συναντήθηκαν βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ σε εστιάτοριο της Αθήνας, με τη συμβολική ονομασία «Τσίπουρο και Ελιά», ερήμην των ηγεσιών των κομμάτων τους…
Εκεί αντάλλαξαν απόψεις σε χαλαρό κλίμα …για το πώς θα προχωρήσουν με γοργότερους ρυθμούς οι διεργασίες στην Κεντροαριστερά.

Ο Φίλιππος

Σαχινίδης, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Νίκος Σηφουνάκης και ο {υμεών Κεδίκογλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ και οι συναδελφοί τους από τη ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, Θωμάς Ψύρρας και Νίκη Φούντα συμφώνησαν πως, τόσο η Χαριλάου Τρικούπη όσο και η Αγίου Κωνσταντίνου {καθυστερούν τον διάλογο} με τις δυνάμεις του χώρου, και αποφάσισαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να προχωρήσει η συγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Κι όλα αυτά πριν από τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ το φθινόπωρο, αφού η κίνηση των 10 (από τη συνάντηση απουσίαζαν αλλά είχαν ενημερωθεί, οι βουλευτές Κώστας Τριαντάφυλλος απο το ΠΑΣΟΚ και Γιώργος Κυρίτσης από τη ΔΗΜΑΡ), αποτελείται απο προβληματισμένους ΔΗΜΑΡίτες και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν αμφισβητήσει ανοιχτά την ηγεσία του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Κοινή τους συνισταμένη η ανάγκη για μια ισχυρή Κεντροαριστερά με συγκεκριμένη πρόταση για την επόμενη μέρα, που θα έχει σαφώς αριστερή προοδευτική κατευθυνση.

Ξεκίνησαν πίνοντας ένα τσίπουρο, μπορεί να συνεχίσουν με μια εκδήλωση … και ίσως πυκνώσουν τις επαφές τους έως ότου γίνουν 58…εκτός και αν τους πάρει το Ποτάμι…

Keywords
Τυχαία Θέματα