Βίασε τις κόρες του, τον σκύλο και τις κότες!

14:12 12/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Άνδρας από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας προκάλεσε φρίκη σε δικαστική αίθουσα μετά την ομολογία του πως βίασε την κόρη του, τη θετή κόρη του, τον σκύλο του και κοτόπουλα!

Ο άνδρας παραδέχθηκε ότι όταν ήταν 20 χρονώ νβίασε την τρίχρονη κόρη του, ενώ βίαζε αλλεπάλληλα τη θετή κόρη του από τα 9 έως τα 11 έτη της την ώρα που κοιμόταν!

Παραδέχτηκε επιπλέον πως κακοποίησε σεξουαλικά ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας αλλά και κοτόπουλα στο κοτέτσι σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα.

Ο 27χρονος άνδρας ανέφερε ότι και ο ίδιος είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ως παιδί ενώ είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με σκύλους. Όπως ανέφερε ψυχολόγος κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος παρουσίαζε διαταραχές συμπεριφοράς κι άρχισε να ερεθίζεται από λανθασμένες σεξουαλικές συμπεριφορές. Ομολόγησε την κακοποίηση των δύο κορών του με επιστολή στην τέως σύζυγό του η οποία ενημέρωσε την αστυνομία.

«Τα παιδιά μου δεν έκαναν κάποιο λάθος. εν κάναμε τίποτα λάθος. Τα όμορφα, αθώα παιδιά μου δεν άξιζαν τέτοιας τρομερής παραβίασης στο σώμα και τις καρδιές τους», ανέφερε η πρώην γυναίκα του σε ανακοίνωσή της.

Αρχικά καταδικάστηκε σε έξι χρόνια κι επτά μήνες φυλάκισης αλλά μετά η ποινή του μειώθηκε σε τριάμισι χρόνια χωρίς αναστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα