Βίασαν 26χρονη εκβιάζοντάς την με προσωπικές της φωτογραφίες

15:11 26/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Δικογραφία σε βάρος ατόμων που βίασαν 26χρονη εκβιάζοντάς την με γυμνές φωτογραφίες, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση από δύο άτομα, υπό την απειλή δημοσίευσης στο διαδίκτυο προσωπικών φωτογραφιών της που είχαν περιέλθει στην κατοχή του ενός από τους δύο δράστες. Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος 26χρονου ημεδαπού και ενός ακόμη ημεδαπού, χρήστη ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης,

τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 26χρονη πριν από δύο, συνομιλούσε μέσω μηνυμάτων, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με άγνωστο, ο οποίος την έπεισε να του στείλει προσωπικές φωτογραφίες της, μέσω άλλης ιστοσελίδας διαδικτυακής επικοινωνίας. Ύστερα από μικρό χρονικό διάστημα, ο ανωτέρω απενεργοποίησε τα προφίλ που διατηρούσε.

Στη συνέχεια, επικοινώνησε με την κοπέλα μέσω ιστοσελίδας και άρχισε να την εκβιάζει. Η παθούσα ενέδωσε στις απειλές του ανωτέρω δράστη και εξαναγκάστηκε σε κατ’ εξακολούθηση συνουσία, με τον 26χρονο αλλά και με τον δεύτερο -αγνώστων στοιχείων- ημεδαπό.

Μετά από έρευνα ταυτοποιήθηκε ο 26χρονος και έγινε έρευνα στην οικία του. Η αστυνομία αναζητά τώρα και τον δεύτερο δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα