Βέττας: Tο θέμα των μέτρων έχει λυθεί διά παντός με τον κόφτη

10:31 10/10/2016 - Πηγή: Aixmi

«Tο θέμα των μέτρων έχει λυθεί διά παντός με τον κόφτη. Τέλος… Έχουμε υιοθετήσει τον κόφτη, όποτε και αν τυχόν χρειαστεί δεν χρειάζεται συζήτηση για κανένα μέτρο, είναι δική μας υπόθεση να ενεργοποιήσουμε τον κόφτη» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Μπορεί και να έρθει η δόση» δήλωσε δε ο βουλευτής για το Eurogroup που συνεδριάζει τη Δευτέρα.

«Έχουμε απέναντι μας μια καλή πρόθεση της Αμερικής. Καλό είναι να τους έχουμε στο πλάι μας, καλό είναι να έχουμε στο πλάι

μας το ΔΝΤ και ένα κομμάτι της Ευρώπης» πρόσθεσε.

«Χρειαζόμαστε αυτό που μας βολεύει. Ζητάμε με ένταση την απογείωση χρέους… ποιος είναι ο σύμμαχός μας ή αυτός που είναι απέναντι μας, που λέει ότι το χρέος πρέπει να μειωθεί; Είναι το ΔΝΤ ή δεν είναι; Πρέπει για κάθε στιγμή να χρησιμοποιούμε εκείνον που είναι στο πλάι μας, και προφανώς δίνουμε για να πάρουμε, δεν έχει αυτοδιάθεση η Ελλάδα στην τσέπη της να κάνει ό,τι θέλει» εξήγησε ο κ. Βέττας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του γραφίου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης έκανε λόγο για τρίτο αχρείαστο μνημόνιο που κόστισε στους πολίτες 100 δισ. ευρώ με την κυβέρνηση να μην ξέρει με ποιον έχει υπογράψει το πρόγραμμα. Ο κ. Λαζαρίδης, δήλωσε ότι η ΝΔ έχει οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση βάσει της συμφωνίας αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει πιο φιλοαμερικανοι από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση…» τόνισε δηκτικά ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. «Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή σύμμαχος το ΔΝΤ Τρίτη Πέμπτη Σάββατο εχθρός» πρόσθεσε.

«Τέτοια κοροϊδία δεν έχει ξαναγίνει» δήλωσε. «Τη διαπραγμάτευση Βαρουφάκη – ΚαμμένουΤσίπρα θα την πληρώσουμε το 2018 και το 2019 με τα κόκκινα δάνεια… Πού πάμε καλά; Υπάρχει πλήρης διαχειριστική ανεπάρκεια και μόνο λόγια» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή «με το υπερταμείο 60% του εθνικού πλούτου της χώρας θα περάσει σε ξένα χέρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα