Βασιλική Θάνου: Με πολεμούν οικονομικά συμφέροντα

19:10 17/3/2018 - Πηγή: Aixmi

«Οι πολέμιοι κατά του προσώπου μου είναι μόνον εκείνοι πίσω από τους οποίους κρύβονται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα» υποστηρίζει η Βασιλική Θάνου, προϊσταμένη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Οι εναντίον μου βολές προέρχονται πάντοτε από τα ίδια, ελάχιστα πρόσωπα, εξαιτίας της σταθερής θέσης μου κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς», προσθέτει, και υπενθυμίζει τη διαχρονική δημόσια τοποθέτησή της εναντίον των μνημονιακών νόμων και τις ενέργειες στις οποίες προέβη. «Το

έπραξα αυτό διότι πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι όταν κάποιος κατέχει μια θεσμική θέση όπως η θέση του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ή του προέδρου του ανωτάτου δικαστηρίου, πέραν των στενών συνδικαλιστικών ή υπηρεσιακών του καθηκόντων δικαιούται και υποχρεούται να λαμβάνει θέση δημόσια σε γενικότερα σοβαρά κοινωνικά ή εθνικά ζητήματα».

Βασιλική Θάνου: Με πολεμούν οικονομικά συμφέροντα

The post Βασιλική Θάνου: Με πολεμούν οικονομικά συμφέροντα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα