«Βασιλική» ανατροπή στο «Καμπ Νου» με γκολάρα του Κριστιάνο (EIKONEΣ- BINTEO)

00:18 3/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε νικήτρια από το Καμπ Νου, επικρατώντας με 2-1 της Μπαρτσελόνα με ανατροπή του σκορ, σε αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική της Primera Division. Με δέκα παίκτες έμεινε η «βασίλισσα» λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος στο 84′.

Οι Πικέ (56′), Μπενζεμά (63′) και Ρονάλντο (85′) τα γκολ του αγώνα.Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν θύμιζε σε τίποτα clasico, με λιγοστές καλές στιγμές για τις δύο

ομάδες και την Μπαρτσελόνα να έχει ανούσια υπεροχή. Τα λεπτά κύλησαν δίχως κάτι αξιόλογο εντός του αγωνιστικού χώρου. Στην εξέδρα βέβαια τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, καθώς το παιχνίδι ήταν το πρώτο μετά το θάνατο του Γιόχαν Κρόιφ στο «Καμπ Νου» και όπως ήταν λογικό το κλίμα ήταν φορτισμένο.

Μάλιστα στο 14ο λεπτό όλο το γήπεδο άρχισε να χειροκροτά, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του «ιπτάμενου» Ολλανδού, ο οποίος αγωνιζόταν με το 14 στην πλάτη.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν, με τα το γκολ που πέτυχε ο Πικέ στο 56′ με κοντινή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ξαφνικά η Ρεάλ αφυπνίστηκε κι άρχισε να γίνεται όλο και πιο παραγωγική. Τελικά στο 63′ ο Μπενζεμά με εντυπωσιακό γυριστό σουτ, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, νίκησε τον Μπράβο και ισοφάρισε σε 1-1.

Η «Βασίλισσα» πήρε τα πάνω της με την ισοφάριση, με αποτέλεσμα να βγει μπροστά και να ψάξει ένα δεύτερο γκολ.Στο τελευταίο δεκάλεπτο η πίεση που άσκησαν οι Μαδριλένοι ήταν πολύ μεγάλη. Αρχικά ο Μπέιλ σκόραρε με κεφαλιά, πανηγύρισε, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ στην προσπάθεια του Ουαλού.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρονάλντο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπράβο, ενώ στο 84′ ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με 10. Το γεγονός αυτό όμως δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους, καθώς ένα λεπτό αργότερα κατάφεραν να σκοράρουν με υποδειγματικό κοντρόλ και ψύχραιμο πλασέ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο δεύτερο δοκάρι. Αυτό ήταν.

Τα λεπτά κύλησαν και η Ρεάλ πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη, η οποία τη φέρνει στο -7 από την κορυφή, 7 αγώνες πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

https://twitter.com/GarethBale11/status/716366668390350848

Πηγή: pamesports.gr, gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα