Βαγγέλης Ιωάννου- Χαίρεσαι να τον ακούς σε περιγραφές αγώνων!

16:18 25/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Καθώς το 2017 οδεύει προς το τέλος του, είναι ευκαιρία να αναφερθούμε σε πρόσωπα και γεγονότα που μας άρεσαν, μας χάλασαν ή μας απογοήτευσαν στην τηλεόραση.

Ξεκινάμε με τον Βαγγέλη Ιωάννου της EΡΤ. Λοιπόν, χαίρεσαι πραγματικά να τον ακούς να περιγράφει αγώνες μπάσκετ. Είναι σπάνιος ο τρόπος με τον οποίο μεταφέρει στο σπίτι μας την ατμόσφαιρα του γηπέδου, σαν να βάζει τον τηλεθεατή μέσα στο παρκέ, ένα πράγμα.

Ο ρυθμός του, οι γνώσεις του και οι προβλέψεις του ακόμη, στη διάρκεια του αγώνα, τον κάνουν να

ξεχωρίζει από τους άλλους, επίσης καλούς, δημοσιογράφους.

Μπορεί καποιοι να τον κατηγορούν για φλυαρία ή για ξερολισμό, ορισμένοι και για οπαδισμό -είναι γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Αλλά μήπως τα ίδια δεν έλεγαν στον παρελθόν και για τον αξεπέραστο Φίλιππο Συρίγο, ο οποίος δεν δίσταζε να κάνει κριτική ακόμη και στον μυθικό Νίκο Γκάλη, όπως και δημόσιες υποδείξεις στον κόουτς της Εθνικής Κώστα Πολίτη, πριν κατακτήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1987;

Ο Βαγγέλης Ιωάννου βαδίζει στα χνάρια του Συρίγου και του Βασίλη Σκουντή -του άλλου ιερού τέρατος στον χώρο των μπασκετικών περιγραφών.

Όσο για αν πρέπει να έχει ή όχι άποψη ο δημοσιογράφος, η απάντηση είναι αυτονόητη: προφανώς και πρέπει να έχει. Αλίμονο αν όποιος μεταδίδει έναν αγώνα, μένει σε μια ξερή περιγραφή.

Πάντα έλεγε τη γνώμη του ο «πατέρας όλων», Γιάννης Διακογιάννης. Ακόμη και όταν περιεγραφε αγώνες Στίβου. Το ίδιο κάνει και ο καλύτερος όλων της νέας γενιάς: ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Εύγε, λοιπόν, στον Βαγγέλη Ιωάννου.

The post Βαγγέλης Ιωάννου- Χαίρεσαι να τον ακούς σε περιγραφές αγώνων! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα