Τσιρώνης: Περήφανος για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου

22:38 12/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Ιδιαίτερα υπερήφανος «που πέρασε από την σημερινή Βουλή κι από την δική μας κυβέρνηση το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου» δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης.

Ο κ. Τσιρώνης απάντησε σε όσους επικρίνουν την κυβέρνηση ότι κατάφερε να περάσει το επίμαχο νομοσχέδιο μόνο με 148 βουλευτές και την κατηγορούν για έλλειψη συνοχής.

«Εγώ να θυμίσω ότι το καταψήφισαν

μόνο 124 βουλευτές το άρθρο 3, άρα πέρασε 148-124. Άρα, ούτε η αντιπολίτευση έχει επαρκή συνοχή, αλλά αυτό που εσείς ονομάζετε πιθανά πολιτικό πρόβλημα, για εμένα είναι πολιτική νίκη» τόνισε ο κ. Τσιρώνης, ο οποίος είναι ο ένας εκ των δύο Οικολόγων-Πράσινων που ενσωματώθηκαν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

«Χαίρομαι πάρα πολύ που Βουλευτές της Αντιπολίτευσης ψήφισαν το νομοσχέδιο και μόνο 124 το καταψήφισαν και σέβομαι απόλυτα Βουλευτές της Συμπολίτευσης που ένιωσαν την ανάγκη να φύγουν ή να το καταψηφίσουν. Και γιατί το λέω αυτό; Επιτέλους θα έχουμε και μια δημοκρατία με πολιτικό πολιτισμό και στον πολιτικό πολιτισμό υπάρχουν χώρες σήμερα στην Ευρώπη που κυβερνώνται με κυβερνήσεις μειοψηφίας. Εμείς είμαστε Κυβέρνηση απόλυτης πλειοψηφίας. Και το να έρχεται ένας νόμος και οι Βουλευτές να ψηφίζουν κατά συνείδηση, για εμένα είναι νίκη και γι’ αυτό πήρα τον λόγο γι’ αυτό το θέμα», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα