Τσίπρας: Ο Μειμαράκης είναι «αυτοφωράκιας» των βαρόνων της ΝΔ

13:11 1/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Περιοδεία στην Κρήτη κάνει ο Αλέξης Τσίπρας -εκεί που στις εκλογές του Ιανουαρίου είχε θριαμβεύσει- σε μια προσπάθεια να επανασυσπειρώσει τους ψηφοφόρους του.

Στις παρεμβάσεις του είναι εμφανής η αγωνία να πείσει ότι «δεν είναι ίδιος» με τους πολιτικούς των «παλιών» κομμάτων, επειδή υπέγραψε μνημόνιο.

«Εμείς παλέψαμε επί 7 μήνες και αναγκαστήκαμε να συμφωνήσουμε», αναφέρει. «Οι άλλοι -της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ- έλεγαν ότι και αν δεν υπήρχε μνημόνιο, έπρεπε να το εφεύρουν. Ενώ το Ποτάμι μας προέτρεπε να συμφωνήσουμε σε ό,τι και αν μας προσέφεραν οι εταίροι».

Ειδικά για τον πρόεδρο της ΝΔ εμφανίζεται ειρωνικός, αποκαλώντας τον «υπηρεσιακό». Πριν από λίγο, μάλιστα, τον χαρακτήρισε «αυτοφωράκια», σχολιάζοντας τη φράση του ότι «ο Τσίπρας με θέλει για αυτοφωράκια».

«Οι βαρόνοι της ΝΔ θέλουν τον υπηρεσιακό αρχηγό τους, τον Βαγγέλη Μειμαράκη, για «αυτοφωράκια». Ξέρετε εκείνον που έχουν οι ιδιοκτήτες των κέντρων της νύχτας, για να πηγαίνει στο αυτόφωρο αντί για τους ίδιους, όταν έρχεται ο αστυνομικός ή φορολογικός έλεγχος και να καταγράφει παρανομία», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα