Τριανταφύλλου σε Ακριβοπούλου: Μη μου κάνεις μαθήματα…

20:03 5/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ένα ακόμη «τζατζάρισμα» είχαν σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δεύτερη ματιά» η Κατερίνα Ακριβοπούλου και η Έλλη Τριανταφύλλου. Αφορμή η συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού Μπέτυς Μπαζιάνα και η υιθέτηση της άποψής της ότι «ο Σύριζα έχει πάρει την κυβέρνηση, όχι όμως και την εξουσία», από την παρουσιάστρια.

Η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής εξέφρασε τη διαφωνία της, τονίζοντας ότι ένα κράτος πρέπει να έχει συνέχεια, συνεπώς η εκάστοτε κυβέρνηση δεν πρέπει να διεκδικεί την εξουσία του.

Η

Κατερίνα Ακριβοπούλου επανήλθε, όμως, εκφράζοντας τη θέση ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει ένα κόμμα, αν έχει απέναντί του τους μηχανισμούς της εξουσίας. Υποστήριξε δε ότι στα 3 χρόνια που κυβερνά ο Σύριζα, οι μηχανισμοί του κράτους βρίσκονται στα χέρια του ΠΑΣΟΚ και η εξουσία των μίντια στη ΝΔ. «Για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι μια πολιτική λογική, με την οποία διαφωνώ», απάντησε η Έλλη Τριανταφύλλου. «Πρέπει να υπάρχει διάκριση των εξουσιών».

Η φράση της αυτή ανέβασε τους τόνους, καθώς η Κατερίνα Ακριβοπούλου τη θεώρησε εκτός θέματος. Άρχισε, λοιπόν, να εξηγεί τι είναι η διάκριση των εξουσιών και γιατί αυτή δεν έχει καμιά σχέση με όσα υποστήριξε η ίδια. Γεγονός που εξόργισε τη συμπαρουσιάστριά της, που τη διέκοψε λέγοντας «μη μου κάνεις μαθήματα, σε παρακαλώ. Μην κουνάς το δάχτυλο και μου λες τι είναι η διάκριση των εξουσιών».

«Δεν κάνω μαθήματα, μια διευκρίνιση έκανα», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Τριανταφύλλου σε Ακριβοπούλου: Μη μου κάνεις μαθήματα…

The post Τριανταφύλλου σε Ακριβοπούλου: Μη μου κάνεις μαθήματα… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα