Τραμπ για Πούτιν: Τα πάμε πολύ καλά, αν κι εκείνος θα προτιμούσε τη Χίλαρι (BINTEO)

08:46 13/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε συνέντευξή του στο Christian Broadcasting Network (CBN) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στο πρώτο τετ α τετ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) χαρακτηρίζοντάς το «καλό σημάδι».

Ο Τραμπ τόνισε ότι οι δύο χώρες μπορούν να συνεργαστούν σε ζητήματα όπως η εκεχειρία στη Συρία όπου έχουν κοινά συμφέροντα.

Όπως υπογράμμισε: «Πιστεύω

ότι τα πάμε πολύ καλά. Είμαστε μια φοβερά ισχυρή πυρηνική δύναμη, και το ίδιο είναι και αυτοί. Δεν έχει νόημα να μην έχουμε μια κάποιου είδους σχέση».

«Εκείνος επιθυμεί ό,τι είναι καλό για την Ρωσία και εγώ επιθυμώ ό,τι είναι καλό για τις ΗΠΑ. Σε μια περίπτωση όπως αυτή της Συρίας όπου μπορούμε να συνεργαστούμε και να πετύχουμε μία εκεχειρία, και υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις όπου μπορούμε να συνεργαστούμε και αυτό είναι πολύ θετικό. Αλλά πάντα ο Πούτιν θα έχει προτεραιότητα τη Ρωσία και ο Τραμπ τις ΗΠΑ κι έτσι έχουν τα πράγματα» είπε και συμπλήρωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα προτιμούσε να είχε εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον.

Όπως ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Πούτιν θα ήταν περισσότερο χαρούμενος αν η Χίλαρι Κλίντον είχε κερδίσει την προεδρία των ΗΠΑ, επειδή η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2016 δεν θα δαπανούσε για τον στρατό των ΗΠΑ τα ποσά που σχεδιάζει ο ίδιος να δαπανήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα