Τουρκία: «Σεξουαλικά διεστραμμένος ο Ερντογάν»

13:55 9/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Στα ύψη η κόντρα του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου με τον Τούρκο πρόεδρο για το ποιος είναι «διεστραμμένος πολιτικός».

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη όταν ο πρόεδρος των Τούρκων Ρεπουμπλικανών (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, καταφέρθηκε εναντίον της υπουργού για θέματα Οικογένειας και Κοινωνικής Πολιτικής, Σεμά Ραμαζάνογλου, στην οποία προσήψε ότι χειρίστηκε λανθασμένα μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε θρησκευτικά σχολεία.

«Η υπουργός για θέματα Οικογένειας, δεν έχει μιλήσει, σκύβει μπροστά σε ορισμένους» τόνισε ο ίδιος και αυτή η δήλωση ήταν αρκετή να φουντώσει τη διαμάχη, καθώς ήταν αρκετοί εκείνοι που θεώρησαν ότι ενείχε σεξιστικό υπονοούμενο. Ο Ερντογάν δεν έχασε την ευκαιρία να υπερασπιστεί την υπουργό και απάντησε: «Ο διεστραμμένος που διέπραξε αυτές (τις σεξουαλικές κακοποιήσεις) βρίσκεται στην φυλακή. Τώρα, τι θα κάνουμε με τους διεστραμμένους πολιτικούς;».

«Καταραμένοι είναι εκείνοι που εξυβρίζουν με πολιτικό στυλ» πρόσθεσε με τη σειρά του ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η Σεμά Ραμαζάνογλου κατέθεσε μήνυση εναντίον του Κιλιτσντάρογλου ζητώντας αποζημίωση ύψους 15.000 και πλέον ευρώ για πρόκληση «ψυχικής οδύνης».

Από την πλευρά του ο Κιλιτσντάρογλου υπεραμύνθηκε των δηλώσεών του, υποστηρίζοντας ότι δεν ενείχαν κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο και πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον Ερντογάν ότι είναι ένας «διεστραμμένος πολιτικός» κι επιπλέον «σεξουαλικά διεστραμμένος» άνθρωπος.

«Υπάρχουν πολλές λέξεις για να χαρακτηρίσει κανείς αυτού τους είδους τους ανθρώπους, όμως η ευγένεια μου δεν μου επιτρέπει να τις προφέρω» του απάντησε ο Ερντογάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα