Τόσκας: Φθηνά κολπάκια τα περί ανοχής σε εγκληματίες

10:12 30/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Για τεράστιες και συνεχείς επιτυχίες της Αστυνομίας έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αναφερόμενος στη σύλληψη του 29χρονου με τα τρομο-δέματα και της εξάρθρωσης των ληστών με τα σίδερα. Ωστόσο, σημείωσε ότι είναι «φθηνά κολπάκια» οι κατηγορίες για ανοχή της κυβέρνησης στη βία και την παραβατικότητα.

«Αυτά τα κολπάκια “θέλει η αστυνομία, δεν θέλει ο υπουργός”, είναι φθηνά κολπάκια. Οι συνδικαλιστές ας κάνουν τη δουλειά τους. Δεν μπορεί να

έχουμε μεγάλες επιτυχίες και παράλληλα να υπάρχει ανοχή. Ανοχή υπήρξε στην περίπτωση Ρούπα;» σημείωσε ο κ. Τόσκας μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Σχετικά με τις ευθείες βολές του Δημήτρη Καμμένου είπε ότι θα έπρεπε κάποιος να δει τα νούμερα και τους αριθμούς επιθέσεων επί άλλων κυβερνήσεων και τα στατιστικά στοιχεία των επιθέσεων τώρα, σημειώνοντας ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία δείχνουν πως οι επιθέσεις έχουν μειωθεί.

Έστειλε και αυστηρό μήνυμα στους συνδικαλιστές λέγοντας ότι «με τα προπαγανδιστικά τερτίπια δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα