Τόσκας: Έπρεπε να συλληφθούν τα μέλη του Ρουβίκωνα

18:55 19/11/2017 - Πηγή: Aixmi

«Επίθεση» στον Ρουβίκωνα εξαπέλυσε ο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος μιλώντας για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπυοργείο Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι θα έπρεπε να συλληφθούν τα μέλη του και δεν μπορεί να συνεχίζεται ο κακώς εννοούμενος, ακτιβισμός.
Όπως είπε: «Από πλευράς συμβολισμού, την ευθύνη την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί. Την ευθύνη ασφάλειας εννοώ, όχι την ευθύνη του περιστατικού, την ευθύνη ασφάλειας την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί. Θα έπρεπε να συλληφθούν και δεν

μπορεί να συνεχίζεται αυτός ο κακώς εννοούμενος ακτιβισμός που μπορεί να παίζουν κάποιοι στα όρια της Δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να συνεχίζονται αυτές οι πράξεις από κάποιους που νομίζουν ότι έτσι κάνουν την επανάσταση τους. Μακάρι να άλλαζαν τόσο εύκολα τα πράγματα παγκοσμίως…» είπε.

Πρόσθεσε επίσης ότι «παίζουν στα όρια της δικαιοσύνης». Καταλήγοντας ο κ.Τόσκας είπε: « Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, γιατί αν ψάξετε πίσω από τις εντυπώσεις, ο πολιτικός τους λόγος είναι τόσο ρηχός όσο ρηχές είναι και οι πράξεις τους. Είναι πολιτικός λόγος νηπιακής μορφής που δεν πάει στο επόμενο βήμα».

The post Τόσκας: Έπρεπε να συλληφθούν τα μέλη του Ρουβίκωνα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα