Τόσκας: Αμύνθηκαν τα ΜΑΤ στο Ειρηνοδικείο

08:44 1/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεν έπρεπε να πέσουν χημικά σε κλειστό χώρο ούτε όμως και χημική σκόνη πυροσβεστήρων από πολίτες εναντίον αστυνομικών, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στην ΕΡΤ 1, και επεσήμανε ότι οι δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν αμυνόμενες ενώ οι διαμαρτυρόμενοι θυματοποιούνται.

«Οι αστυνομικοί, που ήταν αμυνόμενοι, δέχθηκαν χημική σκόνη από πυροσβεστήρες. Από την άλλη πλευρά, ήταν κυρίως μέλη της ΛΑΕ που προσπάθησαν να μπουν στο

χώρο που γίνονταν οι πλειστηριασμοί. Έπρεπε να διαφυλαχθεί ο συγκεκριμένος χώρος. Πρέπει να δούμε τι προστάτευαν οι αστυνομικοί και τι λάθη έγιναν. Κακώς έπεσαν τα χημικά σε έναν κλειστό χώρο, όπως, βέβαια και η χημική σκόνη πυροσβεστήρων από συγκεντρωμένους εναντίον αστυνομικών. Κανένας δεν είναι εκπαιδευμένος να δέχεται χημική σκόνη. Αυτές είναι δυσάρεστες καταστάσεις. Δεν μπορεί κάθε Τετάρτη να γίνονται τέτοια επεισόδια» είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί ότι δεν θα υπάρξει πλειστηριασμός για πρώτη κατοικία αξίας κάτω από 300.000 ευρώ»

The post Τόσκας: Αμύνθηκαν τα ΜΑΤ στο Ειρηνοδικείο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα