Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου «πάνω» στα σεξουαλικά όργια

16:45 20/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα τραγικό όσο και απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Daily ο 20χρονος Μάνος Οικονομίδης βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στην εξώπορτα ενός διαμερίσματος στο Μπρούκλιν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η δολοφονία του 20χρονου ήταν αποτέλεσμα της συμμετοχής του σε σεξουαλικά όργια με έναν ακόμα άντρα και μια κοπέλα.

Η βραδιά των τριών, αν και έγινε με την συναίνεση τους, κατέληξε στην άγρια δολοφονία του 20χρονου, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκείνος ξεκίνησε να τραβάει με την κάμερα του κινητού του τα… τεκταινόμενα με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν οι υπόλοιποι.

Η κοπέλα που συμμετείχε στο όργιο φέρεται να είπε στο αγόρι της πως την βίασαν, ενώ το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης των διαμερισμάτων δείχνει τρεις άντρες να καταδιώκουν τον Οικονομίδη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κοπέλα του Οικονομίδη έλαβε ένα μήνυμα μέσω Instagram το οποίο έγραφε «Το αγόρι σου έκανε έναν μεγάλο λάθος και φροντίσαμε να το «διορθώσουμε»» .

Ενώ ένας ένοικος στην πόρτα του οποίου βρέθηκε ο 20χρονος είπε: «Μου είπε πως λυπάται πολύ για την αναστάτωση, αλλά του επιτέθηκαν.Με χτύπησαν στο κεφάλι, με χτύπησαν με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ».

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως εκτός από τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε, διαπιστώθηκε πως τον είχαν μαχαιρώσει αρκετές φορές στο στήθος και την πλάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα