Το τέταρτο του Διαβόλου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

13:53 18/11/2012 - Πηγή: Aixmi

Συνήθως βρίσκει την απάντηση. Υπάρχουν όμως και ματς που το… «τέταρτο του Διαβόλου» την οδηγεί σε γκέλες. Οκτώ φορές φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δεχτεί γκολ από το 46′ μέχρι το 60′, ένα χρονικό διάστημα που την πληγώνει!

Απέναντι στη Νόριτς, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν βρήκε λύσεις, με αποτέλεσμα να χάσει για τρίτη φορά φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Κοινός παρονομαστής και στις τρεις ήττες της; Το ότι έχει δεχθεί γκολ από το 45′ μέχρι

το 60′, όπως και στα περισσότερα φετινά ματς που ο αντίπαλός της σκοράρει! Από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι το 60′ οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δείχνουν βάσει των αριθμών περισσότερο ευάλωτοι, γεγονός που πρέπει να σταματήσουν αν θέλουν να μην πετάξουν άλλους βαθμούς στη μάχη για τον τίτλο.

Η αρχή έγινε στο Γκούντισον Παρκ, στην ήττα της Γιουνάιτεντ από την Έβερτον στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Ο Μαρουάν Φελαϊνί στο 57′ ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στα «Ζαχαρωτά», με το 1-0 να διατηρείται μέχρι τέλους. Το χρονικό σημείο που μπήκε το γκολ πιθανότατα, εκείνη τη στιγμή, δεν σήμαινε τίποτα για τους περισσότερους, αφού αυτό που μετρούσε ήταν η ήττα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα