Το τελευταίο «αντίο» στον Θοδωρή Μιχόπουλο- Συντετριμμένος ο Τσίπρας

23:11 15/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Με δάκρυα στα μάτια ο Αλέξης Τσίπρας, υπουργοί, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στενοί του συνεργάτες και πολλοί φίλοι από τον πολιτικό, αλλά κυρίως τον δημοσιογραφικό κόσμο είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Θοδωρή Μιχόπουλο, που έφυγε από τη ζώη την Κυριακή από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 66 ετών.

Στον επικήδειο που εκφώνησε ο

Ευκλείδης Τσακαλώτος, σημείωσε πως «Θα συνεχίσουμε να μιλάμε και να σκεφτόμαστε μαζί του. Θα του απαντάμε και θα μας απαντά. Ο Θόδωρος Μιχόπουλος ηταν σπουδαίος άνθρωπος, ευφυής και μπορούσε να μυριστεί την κουτοπονηριά. Ο “Μιχό» είχε χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Είχε το δικαίωμα να μας κάνει κριτική και να μας τραβάει το αυτί γιατί το ίδιο έκανε και στον εαυτό του. Ειναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε, ειδικά για μας που δεν πολυπιστεύουμε.. οτι θα υπάρξει συνάντηση στο μέλλον. Μας βοήθησε οσο δεν μπορώ να σας πώ με την διαπραγμάτευση. Θα τον θυμόμαστε με τις πλαστικές σακούλες γεμάτες εφημερίδες και να μασουλάει ενα κουλούρι. Πολλοί τον αγαπούσαν, όλοι τον σέβονταν. Κουράγιο στην Κατερίνα και στον Παύλο και σε όλους εμάς που δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ».

Στο συλλυπητήριο μήνυμά της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει ότι ο εκλιπών «τίμησε με την παρουσία και τη δράση του την ελληνική δημοσιογραφία, την οποία υπηρέτησε ως ένας μαχητικός δημοσιογράφος με πάθος και άποψη. υπήρξε ένας δημοσιογράφος που εργάστηκε σκληρά και γόνιμα με επαγγελματική ευσυνειδησία. Οι συνάδελφοι και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του θα τον θυμούνται για το ήθος, την απλότητα και το χιούμορ του. Υπήρξε δημοσιογράφος με εξαιρετική ικανότητα στην πολιτική ανάλυση αλλά και την επικοινωνία. Έμεινε σταθερός στις απόψεις του και υπερασπίστηκε τις ιδέες του έως και το ξαφνικό του τέλος. Κέρδισε τη συμπάθεια και την αναγνώριση ακόμα και από τους πολιτικούς του αντιπάλους, γιατί ήταν γνήσιος και αυθεντικός».

Το παρών στην κηδεία έδωσε μεταξύ άλλω και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Οι εικόνες είναι από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Το τελευταίο «αντίο» στον Θοδωρή Μιχόπουλο- Συντετριμμένος ο Τσίπρας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα