Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League

11:35 18/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Η 4η αγωνιστική συνεχίζεται με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στις 16:00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει μέσα στο «σπίτι» του να κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, θέλοντας να δείξει ότι… ξέχασε το «χαστούκι» από τον Άγιαξ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο Κουτρουμπή και τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, αλλά ο Σάμπα είναι

κανονικά στην αποστολή.

Έτσι, στο 4-2-3-1, το προβάδισμα έχουν οι: Στιλ, Χουλτ, Ιβανόφ, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λεντέσμα, Εμποκού, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης υπολογίζει στον Τζημόπουλο, ενώ αντίθετα εκτός πλάνων είναι οι Λίλα (τιμωρημένος) και Μιχαήλ (τραυματίας).

Ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα κι οι Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μπέριος στην άμυνα με τον Κοζορώνη, Ακόστα και Γιάκος θα είναι η τριάδα του κέντρου, με τους Ναδάλες και Καρανίκα να είναι αριστερά και δεξιά. Κόντε και Μαμπουλού θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Στις 18:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις. Η Κέρκυρα υποδέχεται την Λάρισα, με τους Φαίακες να ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο ύστερα από την ήττα από τον Πλατανιά, απέναντι στην ΑΕΛ που θέλει να… ηρεμήσει ύστερα από την περιπετειώδη πρεμιέρα και το περιστατικό με τους Κούγια-Ντεγκρά.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου κι οι παίκτες του το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η νίκη και τίποτα άλλο, καθώς; ξέρουν ότι η σωτηρία έρχεται πιο εύκολα όταν παίρνεις τους τρεις βαθμούς απέναντι σε ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εσένα.

Ο Ελληνας τεχνικός σκέφτεται να κατεβάσει ένα σύστημα 4-1-4-1 με τους Γκόμες, Βενέτη, Ντιμιτρόφσκι να είναι η τετράδα της άμυνας (μπροστά από τον Κουτζαβασίλη) και τον Σιόντη να είναι το μοναδικό αμυντικό χαφ. Στο κέντρο σκέφτεται να τοποθετήσει τους Ζορμπά, Ντουαλά, Κόντο και Επστάιν και στην κορυφή τον Τουράμ.

Ο Άγγελος Αναστασιάσης για τον αγώνα αυτό δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ντοντό που δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος και τον Ναβάρο. Στον αντίποδα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βαρέλα, Κουτσιανικούλης και Ποτουρίδης.

Στην 11άδα της ομάδας του Κάμπου θα βρεθούν οι Ξενοδόχοφ – Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ – Αναστασόπουλος, Φατιόν – Ντέλετιτς, Βαρέλα, Αβραάμ – Ναζλίδης.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που είναι κεκλεισμένων των θυρών. Κι οι δύο ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αναζητούν τρεις βαθμούς… ανάσα. Ετσι θα ηρεμήσουν και θα κερδίσουν χρόνο στο να δουλέψουν τις ατέλειες τους ενόψει συνέχειας.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στον Φυτανίδη, αλλά κανονικά είναι στην αποστολή ο Ούμπιδες. Στο 4-2-3-1 κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γκορμπούνοφ, στην άμυνα στα δεξιά θα είναι ο Κιβρακίδης, στα αριστερά ο Μπίτολο και στα στόπερ οι Λαζαρίδης, Ζησόπουλος. Αμυντικά χαφ αναμένεται να είναι και πάλι ο Μπάγκα με τον Ούμπιντες, δεκάρι ο Τόνσο, στα δεξιά ο Μπρίτο (με τον Βασιλείου να διεκδικεί εκ νέου θέση), στα αριστερά ο Ντιγκινί και στην κορυφή της επίθεσης ο Λε Ταλέκ.

Για τον Γιάννη Μαντζουράκη, δεν είναι διαθέσιμοι οι Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλος αλλά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αγρινίου, ο Γουίλσον Καμαβουάκα.

Ετσι, στην 11άδα θα δούμε τους: Κυριακίδης στο τέρμα και Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες και Τσοκάνης στην άμυνα. Μάκος και Πάουλο θα είναι τα δύο χαφ με τον Λεντέσμα να κινείται μπροστά τους και τους Τομανέ – Ουάρντα να είναι στα άκρα, με τον Μαρκόφσκι να είναι στην κορυφή.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να φιλοξενείται από τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο». Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στους Μοντέιρο, Ζιάμπαρη, Στάμου έρχεται αλλά και Κυριακίδη.

Στο 4-2-3-1 του προβάδισμα έχουν οι: Χουάντερσον στο τέρμα, με τους Ρούσσο, Μπαρτολίνι, Σαραμαντά και Καραγκούνη να είναι στην άμυνα. Αγγελόπουλος και Ιντζόγλου θα είναι τα δύο χαφ, με τους Λεοζίνιο, Κούρο και Πασά να είναι πίσω από τον Περόνε.

Από την άλλη, ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός τον Φορτούνη και τον Ντα Κόστα, θέλοντας να δώσει ανάσες στο Μαροκινό. Στο τέρμα θα επιστρέψει ο Καπίνο, ενώ στην άμυνα οι Φιγκέιρας – Ντε Λα Μπέγια θα είναι στα άκρα κι ο Μποτία αναμένεται να έχει το πλευθρό του τον Βιάνα.

Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Μάριν να έχει ρόλο πίσω από τον Ιντέγε, ενώ στα… φτερά θα είναι οι Πάρντο και Σεμπά.

To πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

17/9

Ξάνθη-Πανιώνιος 0-2
Πλατανιάς-Λεβαδειακός 3-2
Βέροια-ΑΕΚ 0-2

18/9

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)
Κέρκυρα-ΑΕΛ (18:15)
Ατρόμητος-Παναιτωλικός (18:15)
Ηρακλής-Ολυμπιακός (20:30)

19/9

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (19:30)

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα